NÍNÓ

Ismeretlen szekta szippantotta be az eltűnt lelki beteg fiút

Aggódva keresi családja a február 22-én eltûnt Cservid Krisztiánt. Attól tartanak, hogy a magába forduló, depressziós fiú gondolatait teljesen megmérgezte egy ismeretlen szekta. A vallási csoport miatt még tanulmányait is abbahagyta. Szerettei szerint először Debrecenbe, majd Angliába tartott.
  • Szerző: Doris

Egész Bihardiószeget megrázta Cservid Krisztián rejtélyes eltűnése. Igaz, azt már régóta suttogták, hogy a fiú körül nincs minden rendben...

A 20 éves egyetemista egy éve súlyos depresszióval küzdött, magába fordult, nem találta a kiutat. Az orvosi segítséget azonban elutasította. Egy darabot sem volt hajlandó bevenni a felírt gyógyszerekből, és kontrollra sem járt vissza.

Családja szerint

egy ismeretlen szekta mérgezte meg az elméjét, mely eltűnésében is főszerepet játszott.

Krisztiánt annyira a hatalmába kerítették a vallási csoport nézetei, hogy még tanulmányait is abbahagyta. Rokonaival pedig fokozatosan leépítette a kapcsolatot.

Február 22-én látták utoljára, azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. Minden nyomot gondosan eltüntetett maga után, majd elindult otthonról, a kulcscsomóját pedig behajította a kapun.

Aggódó családja szerint először Debrecenbe tartott, ám végső úti célja Anglia lehet. Minden bizonnyal itt található az a vallási csoport is, mely teljesen elidegenítette családjától a lelki beteg fiút.

Az utolsó információk szerint február 25-én egy vonaton zötykölődött Érmihályfalva felé.

 

Eltűnt neve: Cservid KrisztiánÉletkor: 20 évesEltűnt: 2016.02.22.Lakhelye: Bihardiószeg RomániaUtolsó ismert tart...

Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod – 2016. február 29.

 

 

És ezeket olvastad már?