NÍNÓ

Ittas férfi gázolta el az autómentőt, amputálni kellett a lábát

Teljes kivilágítás mellett végzett az út mentén egy kerékcserét, amikor hatalmas sebességgel, fékezés nélkül beléjük csapódott egy BMW.
  • Szerző: Ripost

Egy hajókat szállító utánfutó kitört kerekéhez hívták ki vasárnap éjjel Kiss László autómentőt, aki a lehető legszakszerűbben látott neki a munkának, teljes kivilágítás és kihelyezett jelzőtáblák mellett, láthatósági mellényben kezdett volna neki éppen a kerékcserének, amikor szinte a semmiből feltűnt egy BMW.

A hatalmas sebességgel hajtó jármű egyenesen az autómentő trélerbe hajtott, és bár a férfi még éppen fel tudott ugrani az utánfutóra, egyik lábát hatalmas erejű ütés érte. A BMW 25 éves vezetője egy csonttöréssel megúszta az esetet, erősen ittas állapotban volt, még akkor is tombolt, amikor kiérkeztek a rendőrök.

Az autómentőt azonban súlyos sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az egyik lábán három helyen is nyílt törést szenvedett, aminek következtében rengeteg vért vesztett. A mentők két órát küzdöttek a helyszínen az életéért, majd végül

nyolc órás műtéttel mentették meg az életét, a lábát azonban amputálni kellett.

A férfi édesapja a balesetet követően azonnal a helyszínre ért, és találkozott még a baleset okozó fiatallal is. Az omegahirek.hu-nak csak annyit mondott, bízik az igazságszolgáltatásban. "A fiam élete az autómentés, mindig is ezzel akart foglalkozni. Ezt vették el tőle" - mondta az idős férfi.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?