NÍNÓ

Képtelen elviselni a fájdalmat: A 6-os úton meghalt János után halna a lánya

Példamutató, a családjának élő ember volt János, aki csütörtök reggel a 6-os úton vesztette életét egy tragikus balesetben. Munkatársaival éppen dolgozni mentek, amikor egy személyutó áttért a sávjukba, és frontálisan ütköztek.
  • Szerző: Ripost

Rengetegen gyászolnak a csütörtökön reggel, a 6-os úton történt baleset után. A kora reggeli órákban egy személyautót vezető fiatal előzés közben ütközött össze egy kisteherautóval, melynek utasai éppen munkába igyekeztek. Mindkét sofőr a helyszínen vesztette életét, a 19 éves Dávid, és a teherautót vezető János is.

Fotó: Police

A tragikusan elhunyt János lánya, Veronika, a közösségi oldalon is elbúcsúzott apjától. „Megyek utánad, nélküled nem bírok élni” – írta a lány kétségbeejtő fájdalmában. Mint az a kommentekből is kiderült, az elhunyt férfi nagyon szoros kapcsolatot ápolt lányaival és unokáival is, így nem csoda, hogy szinte felfoghatatlan nekik, hogy többet nem láthatják imádott édesapjukat.

A férfi családja teljesen összetört. Jánost mindenki példamutató, dolgos, a családjának élő embernek ismerte meg, akit most gyermekei és unokái is gyászolnak.

„Őszinte részvétem a családnak, nyugodj békében bátyám, az angyalok vigyázzanak rád és sosem felejtelek el, mindig itt leszel a szívemben!” – írta a család egyik barátja.

„Felfoghatatlan, hogy nincs. Nagyon jó, példamutató férj, apa, és nagyapa volt. A családjának élt. Elmondhatatlanul sajnáljuk” – emlékeztek meg Jánosról.

„Egyszerűen hihetetlen! Egy ember, aki mindennap odaadással dolgozott a családjáért, és aki áradó szeretettel beszélt unokáiról, lányairól, aki rendkívül jó barát, főnök, és végtelen jólelkű ember volt. Hogy ez meg történt vele, azt nem tudom elfogadni, sem megérteni. Jó ember volt, és jó barát és még jobb családapa. Nyugodj békében, és az angyalok vigyázzanak rád!” – szól az egyik legmahatóbb búcsú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?