NÍNÓ

Döbbenetes sorok: Facebookon üzent a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja

Cs. Dániel egy hozzátartozóján keresztül küldött néhány sort az ismerőseinek, bízva abban, hogy hisznek az ártatlanságában.
  • Szerző: ripost

A mai napig kitart az ártatlansága mellett a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja. A 23 éves Cs. Dániel a gyanú szerint július végén ölte meg exszerelmét, K. Katát, a lány lakásában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

Bár a bizonyítékok ellene szólnak, a fiatal férfi küzd a vélt igazáért, nemrégiben még a Facebookon is üzent, amit az egyik családtagja tolmácsolt a közösségi oldalon.

„Köszönöm szépen minden barátomnak, ismerősömnek, kollégámnak és minden embernek, aki hisz bennem, támogat engem vagy a családom! Köszönet azoknak is, akik segítenének és saját idejüket, megítélésüket nem sajnálva kiállnak értem akár az interneten, akár máshol. A ti bizalmatok ad erőt és hitet mindennap” – üzente a Blikk információi szerint az előzetesben ülő férfi, majd kellemes ünnepeket kívánt a barátainak.

Cs. Dániel állítja, a gyilkossággal kapcsolatban tisztázni szeretné magát.

K. Katát július 30-án találták holtan a lakásában. Az életét egy késsel oltották ki, a gyilkosa pedig egy pulóvert tömött a szájába, hogy ne kiabálhasson. Cs. Dániel ellen körözést adtak ki, a fiatal férfit egy frankfurti bevásárlóközpontban fogták el.

A fiatal nő és a férfi kapcsolatának Cs. Dániel rendszeres féltékenykedése vetett véget.

És ezeket olvastad már?