NÍNÓ

Levélben tálalt ki tettéről a kőbányai fiatal lány gyilkosa

A bestiális gyilkosság után az elkövető hazament, és levélben próbálta megmagyarázni a tettét.
  • Szerző: ripost

Szörnyű részletek derültek ki a keddi, kőbányai gyilkosságról. A bolti eladóként dolgozó K. Katát elvágott torokkal találták meg az otthonában, volt barátját, Cs. Dániel Márkot másnap fogták el egy frankfurti bevásárlóközpontban.

Most kiderült, hogy a brutális gyilkosság után a férfi levelet írt, amiben megpróbálja megmagyarázni szörnyű tettét

"Úgy tudom, Dani levelet írt. Gondolom, valahogy szerette volna megmagyarázni a megmagyarázhatatlant a családjának, vagy a nagymamájának, aki Budapesten él" – mondta el a Blikknek a férfi egyik ismerőse.

A Blikk úgy tudja: Kata és Dániel nemrégiben, az interneten ismerkedett meg egymással. A két fiatal között hamar szerelem szövődött, három hete azonban a lány szakított. Az egyetemet végzett fiatalember képtelen volt beletörődni, hogy Kata kiadta az útját, fenyegető üzenetekkel bombázta. A bolti eladóként dolgozó lány családja unszolására a zárat is kicseréltette lakása ajtaján, nehogy Dániel bejusson. Eddig ismeretlen okból hétfőn mégis beengedte Kata az otthonába az őt folyamatosan ostromló férfit, a fiatalok még egy pizzát is rendeltek.

"Katának kedd délután dolgozni kellett volna, de mivel nem érkezett meg a boltba, egy barátnője és egy barátja jött el megnézni, hogy mi van vele. A fiúnak volt kulcsa, kinyitotta a lakást, és vérbe fagyva találta Katikát. Nekem soha nem volt szimpatikus ez a férfi, soha nem köszönt. Ha tényleg ő tette ezt, remélem, nagyon sokáig börtönben marad" – fogalmazott lapnak Kata idős szomszédja, aki nagyon szerette a fiatal lányt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?