NÍNÓ

Lövések dördültek Téten, a rendőrségnek kellett közbelépni

Egy férfi közösségi oldalán összeveszett ismerősével, majd riasztópisztollyal felfegyverkezve ment ellene.
  • Szerző: Ripost

Egy téti háznál elhangzott lövések miatt riasztották a győri rendőrséget november 28-án, szombat este. A kiérkező járőröknek a bejelentő elmondta, hogy közösségi hálón veszett össze egy ismerősével, aki rövid időn belül – harmadmagával – személygépkocsival a lakásához érkezett. Ezt követően lövés zaja dördült, amelyet a gépkocsiból adtak le, majd a járművel a három személy a helyszínt elhagyta.

A rendőrök a környéket átvizsgálták, amelynek során Téten, egy benzinkútnál ellenőriztek egy személygépkocsit, és az abban tartózkodó két férfit, illetve egy nőt. Az egyenruhások a személyek ruházatát, valamint a gépjárművet is átvizsgálták, így megtalálták a gáz-riasztófegyvert és a lőszereket – írja a Police.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A gépjármű vezetőjének ruházatából kábítószergyanús növényi származék került elő. A lövéseket a kocsiban utazó 30 éves hegyeshalmi L. István adta le.

A 30 éves férfit, a gépkocsi 19 éves sofőrjét, a rendőrök elfogták, és az autóban tartózkodó 24 éves hegyeshalmi nővel együtt a Győri Rendőrkapitányságra előállították. L. Istvánon kihallgatása során drogtesztet végeztek, ami bebizonyította, hogy amfetamint fogyasztott.

Mivel a társaság nemcsak bűncselekményt követett, hanem a kijárási korlátozást is megszegték, helyszíni bírsággal sújtották őket. A lövöldöző férfi ellen feljelentést tettek.

És ezeket olvastad már?