NÍNÓ

Meghatóan búcsúzott a 6-os úton meghalt focistától ifjú özvegye

Szombaton kísérték végső útjára a 6-os úton balesetben meghalt focistát. A buszsofőr hibázhatott, nem adta meg az elsőbbséget.
  • Szerző: PZs

Végső útjára kísérték a 6-os úton balesetben meghalt focistát, akit fiatal özvegye és alig egyéves kisfia is gyászol.

Mint arról beszámoltunk, a 31 éves Czékmány Bálint november 8-án hajnalban egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközve vesztette életét Tolna és Fácánkert között.

A baleset utáni éjszakán a halálos ütközés helyszínén és a focista háza előtt gyertyát gyújtottak a gyászolók.


„Egyetlen Szerelmem, drága Férjecském, pici fiunk édesapukája, elmondhatatlanul hiányzol nekünk! Felfoghatatlan, ami veled történt! Az angyalok vigyáznak már Rád! Szívemben örökké élsz, míg élek! Ha a kisfiunk felnő, elmesélem neki, milyen odaadó apukája voltál, és mennyire szeretted őt! Büszkén fog Rád emlékezni! Örökké szeretünk és sohasem feledünk!!! Nyugodj békében drága szívem!” – ezekkel a szavakkal búcsúzott Czékmány Bálinttól a felesége a Facebookon.

A rendőrség szerint valószínűleg a buszvezető hibázott, a fácánkerti elágazáshoz érve nem adta meg az elsőbbséget annak az Opelnek, amit az Aparhant SE focistája vezetett.

Az autó a busznak csapódott, a sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe, két utasát pedig kórházba szállították. A busznak nem volt utasa, csak egy betanuló segédvezető ült a buszos mellett.

A Dél-Dunántúli Közlekedési Központ a %% kérdésére közölte: a baleset pillanatában nem a tanuló vezette a járművet. Az autóbuszt a rendőrség zár alá vette, vizsgálják a digitális tachográf adatait. Az ügyben belső vizsgálat is indult, azt már megállapították, hogy a sofőr a jármű vezetésére alkalmas állapotban volt, és a jármű nem volt műszaki hibás.

Több családtagot megkerestünk, fogadnak-e ügyvédet.

"Nem a mi dolgunk, hogy megkeressük a felelőst, az már nem hozza vissza Bálintot" – válaszolta lapunknak megtörten egy hozzátartozó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?