NÍNÓ

Megölte a szüleit, majd rájuk gyújtotta a házat

Hódmezővásárhelyen egy pár kíméletlen módon végzett a nő idős szüleivel. Majd rájuk gyújtották a házat, hogy egy nagy tûzzel eltüntessék a nyomokat. A zsaruk tíz órán belül elfogták őket.
  • Szerző: Ripost

Hódmezővásárhelyen egy pár kíméletlen módon végzett a nő idős szüleivel. A nyomokat úgy akarták eltüntetni, hogy felgyújtották a házát. A zsaruk tíz órán belül elfogták őket.

Egy 87 éves férfi élt a házban a 78 éves, mozgásában súlyosan korlátozott feleségével, valamint a lányukkal. Azonban életvitele és alkoholfüggősége miatt  a 47 éves lányukkal nem volt felhőtlen a kapcsolatuk. Az otthoni feszültség tovább nőtt, amikor a nő barátja is odaköltözött, miután a börtönből kiszabadult.
 

Egy jól hallhatóan ittas, ám nyugodt női hang egy hódmezővásárhelyi  tűzesetet jelentett be a Csongrád megyei Rendőrkapitányságon, és közölte, hogy idős szülei is az égő házban vannak. Mentő, tűzoltó, rendőr indult a helyszínre, ahol az üszkös, kormos lakótérben két holttestet találtak. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai jelezték, a holttestek nem égtek el. A rendőrség szerint a  nyomok idegenkezűségre, erőszakos halálra utalnak, egyértelműen nem a tűzeset okozta a halálukat.

A rendőrök a helyszínen találták az áldozatok lányát és annak élettársa is. A. Anna Andrea  bevallotta a helyszínen, hogy ő telefonált a 112-es segélyhívó számra. Mindketten erősen ittasak voltak, a meghallgatás során ellentmondásokba keveredtek. Mindkettejüket előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?