NÍNÓ

Megszólalt a Csorváson megölt édesanya barátnője a Ripostnak

Korábban egy ismerős és a szomszédok azt mondták: anya és fia vérfertőző kapcsolatban éltek. A barátnő szerint egy szó sem igaz ebből.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, egy 42 éves csorvási férfi megölte édesanyját. A nőt először megütötte, majd többször megszúrta késsel, a holttestet pedig elásta kertjükben. Később reggelizés közben úgy döntött, tettét úgysem úszhatja meg, ezért feladta magát a rendőrségen.

Később egy neve elhallgatását kérő ismerős azt nyilatkozta, anya és fia vérfertőző kapcsolatban álltak egymással. „A fiú ezt el is ismerte évekkel ezelőtt. Az anyja azt mondta neki, nem kell nő, mert az csak viszi a pénzt, majd ő biztosítja neki a nemi életet” – mondta az ismerős.

Lapunknak megszólalt az áldozat barátnője, aki képtelenségnek tartja ezt az állítást. Nem hiszem, hogy szexuális kapcsolat lett volna köztük! Ezt teljesen kizártnak tartom! Gábor egy anyámasszony katonája volt, de sosem hallottam köztük hangos szót. Böbe nagyszájú volt, de ilyet sosem tett volna, hogy a fiával.... A fiúra sokan mondták, hogy szellemileg visszamaradott, de nem tudom ezt elképzelni róla. Alkoholt sem ittak, mind a ketten dolgoztak. Esetleg a fiú akarhatott valamit, és Böbe nem hagyta magát, maximum ezt tudnám elképzelni” – mondta az asszony a nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?