NÍNÓ

Megtaláltuk a kelenföldi, zombivá vált lányokat!

A lányok édestestvérek, egy ismerősük szerint kimondottan rossz életet élnek, de maguk választották.
  • Szerző: Ripost

Mint az a on már megjelent, Kelenföldön levideóztak két, vélhetően bedrogozott fiatalt. A zombivá vált lányok a felvételen úgy hajlonganak, mint a nyárfák a szélben, miközben mellettük egy férfi bonyolítja éppen a drogüzletet.

zombivá vált lányok

Hajlonganak, mint nyárfák a szélben

Bár személyiségi jogaik miatt a felvételen szereplők arcát kitakartuk, egy férfi felismerte őket, főleg azért, mert tud róla, hogy a két lány ilyen züllött életet él. Az is kiderült, hogy a zombivá vált lányok édestestvérek. „Igen rossz életet élnek sajnos” – írta a férfi, aki azért szólalt meg, mert a netezők azt gondolták a felvétel láttán, hogy két, nemrég eltűnt fiatalkorú lány szerepel rajta.

A felvételen szereplő lányok már nem fiatalkorúak, sőt, egyiküknek több gyermeke is van. Azt, hogy kiszolgáltatottak legyenek, ők maguk választották, és ezt az életszínvonalat is. Tudod, az életedet te formálod jó és rossz irányba is” – vélekedett a férfi. Szavait megerősíti az egyik lány egyik közsségi adatlapján elhelyezett idézete: „Züllött élet inkább, minthogy papucskodjak veled” – üzente meg a világnak, hogy tényleg ő választotta azt az életet, ami a felvételen is látható.

A netezők szerint a kelenföldi vasútállomás környékén nem meglepő ilyen jeleneteket látni, bár a rendőrség a nak azt írta, hogy „a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága rendszeresen és visszatérő jelleggel ellenőrzi a Kelenföldi pályaudvart, valamint annak környékét”.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?