NÍNÓ

Megverték, megrugdosták, ki akarták rabolni a férfit

A gödöllői rendőrök a lakosság segítségét kérik a támadók beazonosításához.
címkék:
  • Szerző: Ripost

 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13040/254/2020. bűnügyi számon eljárást folytat rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint az elkövetők 2020. február 1-én 21 óra körüli időben a Kistarcsa, Petőfi utca és az Aradi utca kereszteződésében leszólítottak egy járókelőt, hogy adja át részükre minden nála lévő értékét. A sértett nem engedelmeskedett a két férfinak, ezért az ismeretlen elkövetők több alkalommal arcon ütötték, majd amikor a férfi a földre került, többször fejbe rúgták. A támadók a 3-as főút irányába menekültek el a helyszínről, miután egy arra közlekedő autós cselekményük közben megzavarta őket.

Az egyik elkövető körülbelül 180-185 centiméter magas, 20-25 év körüli férfi. Hangja vékony, arca borostás, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor farmerkabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A másik férfi alacsony, vékony testalkatú 18-20 év körüli, nadrágja, kabátja, cipője fekete volt.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfő-csütörtök: 7.30-16, péntek: 7.30-13.30 óráig) a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10). Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?