NÍNÓ

Mentőhelikoptert riasztottak: brutális helyszíni fotók a halászteleki balesetről

A helyszínre érkeztek a mentők és egy mentőhelikopter is. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, kamionnak ütközött egy kisteherautó az M0-s autóút 17-es kilométere közelében, Halászteleknél, az M1-es autópálya felé vezető oldalon.

A szigetszentmiklósi és a fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, áramtalanítják a járműveket, és feszítővágóval egy embert kiszabadítanak a kisteherautóból.

Halásztelek, 2021. március 29.
Mentõhelikopterrel visznek kórházba egy balesetben súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett sofõrt az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezetõ oldalától, Halászteleknél 2021. március 29-én. Elõzõleg egy kisteherautó és egy kamion összeütközött az autóúton.
MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínre érkeztek a mentők és egy mentőhelikopter is. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták. A kiérkezett helikopterrel vitték kórházba a balesetben súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett sofőrt.

Halásztelek, 2021. március 29.
Balesetben súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett sofõrt tesznek be a mentõhelikopterbe az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezetõ oldalán, Halászteleknél 2021. március 29-én. Elõzõleg egy kisteherautó és egy kamion összeütközött az autóúton.
MTI/Mihádák Zoltán

Halásztelek, 2021. március 29.
Összeroncsolódott kisteherautó, miután összeütközött egy kamionnal az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezetõ oldalán, Halászteleknél 2021. március 29-én. A kisteherautó sofõrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentõhelikopterrel vitték kórházba.
MTI/Mihádák Zoltán

Halásztelek, 2021. március 29.
Összeroncsolódott kisteherautó és sérült kamion, miután a két gépjármû összeütközött az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezetõ oldalán, Halászteleknél 2021. március 29-én. A kisteherautó sofõrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentõhelikopterrel vitték kórházba.
MTI/Mihádák Zoltán

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?