NÍNÓ

Megtalálták az autista kamaszt, aki véget akart vetni az életének

Hétfő hajnalban, a XIII. kerületből tűnt el egy 16 éves fiú. Tamás autista, szorong és véget akar vetni az életének. Szerencsére időben megtalálták!
  • Szerző: Ripost

Október 26-án hajnalban látta legutóbb 16 éves, autista fiát az az édesanya, aki most az emberek segítségét kéri, hogy beteg gyermeke nyomára bukkanjon. Tamás eltűnését természetesen a rendőrségen is bejelentették, ők is körözik a fiút.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ha kérdezik, válaszol, de nem vesz fel szemkontaktust, erősen szorong és meg akar halni” – írta az édesanya, hozzátéve, hogy vannak helyek, amiket fia jobban ismer, egyik kedvence a Margitsziget, de nem gondolja, hogy ott bukkannának rá. „Attól tartok, most az a célja, hogy biztos ne tálaljuk meg” – írta.

Tamás eltűnésekor sötét, Guns N' Roses felirtú kapucnis pulóvert, szürke és fekete melegítőnadrágot, világos fűzős szürke sportcipőt viselt. Sem táska, sem irat, sem telefon nem volt nála.

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Most érkezett: a fiút épségben megtalálták!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?