NÍNÓ

Nagyon furcsa bűntény történt Újpesten: miután kirabolta a nőt, hazakísérte

A 36 éves Gábor nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott az asszonynak, úgy kísérte haza.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi szeptember 20-án este Újpest-központ metróaluljárónál követett egy idős asszonyt, egészen a villamosig. Amikor a nő leszállt a villamosról a férfi tovább követte, majd az Erkel Gyula utcában hátulról meglökte az asszonyt, aki elesett és elejtette a táskáját. A férfi felkapta a táskát és elszaladt, majd pár perccel később visszament, felsegítette a földről az idős asszonyt és hazakísérte. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt, a 36 éves budapesti H. Gábort, és pénteken elfogatóparancsot adtak ki ellene. H. Gábort egy nappal később, szombaton 2 órakor a Készenléti Rendőrség járőrei fogták el egy VIII. kerületi internetkávézónál, ahol a férfi az ablakot ütötte azért, mert alkoholos befolyásoltsága miatt nem akarták beengedni a kávézóba. Ekkor hívta az alkalmazott a rendőröket.

A rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és rablás, valamint testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az újpesti nyomozók H. Gábor letartóztatását kérték, amelyet az illetékes bíróság hétfőn elrendelt – írja a police.hu.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?