NÍNÓ

Nem hiszed el, hova rejtették a drogot a fehérvári fiatalok!

Speedet és marihuánát találtak a székesfehérvári rendőrök egy közúti ellenőrzéskor megállított autóban ülő fiataloknál. A kábítószer meglepő helyről került elő.

A 81-es főúton, Székesfehérvár közelében járőröztek a rendőrök február 6-án este, amikor egy nagy hanggal, nagy tempóval közlekedő idős, ütött-kopott autóra lettek figyelmesek. Egyből megállították közúti ellenőrzésre. A rendőrök fellépésére az autóban ülő fiatal nő heves boldogságrohammal reagált, mindennek örült, kacagott a zsarukra. A sofőr és utasa viszont szinte ledermedt az egyenruhások láttán.

Ültek az autóban, nem nagyon reagáltak semmire, felszólításainknak nem tettek eleget, alig akartak kiszállni a kocsiból. Beszédük összefüggéstelen volt, kérdéseik teljes értetlenségről tanúskodtak

– idézi fel a történteket Préda István főtörzszászlós a Zsaru Magazinnak.

Különös viselkedésük, valamint az autót belengő erős marihuánaszag miatt alaposan átvizsgálták az kocsit és utasainak ruháját. Az autóban alufóliába csomagolva néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak a zsaruk,

a zaklatott lelkiállapotú fiatalembereknél jóval több tiltott szer volt.

A 24 éves György alsónadrágja 19 gramm speedet, míg társa fehérneműje 50 gramm marihuána-származékot rejtett. Azt csak úgy találtam! – állította a szagáról is azonosítható kábítószerről az autó utasa. Szavai hitelességét önmaga cáfolta, amikor grammra megmondta a csomag súlyát, és pontosan meghatározta, mi van benne.

A rendőrök összesen több mint 80 gramm marihuánát és közel 20 gramm speedet foglaltak le a helyszínen, az autó utasait előállították a rendőrkapitányságra, ahol a férfiakat gyanúsítottként, feltűnően jókedvű útitársnőjüket tanúként hallgatták ki.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?