NÍNÓ

Ötven méter magasból zuhant a szék egy nő fejére, elképesztő, ami ezután történt

Az amerikai nő rögtön meghalhatott volna, amikor tizenkét emelet magasból ráesett a berendezési tárgy.
  • Szerző: ripost

Kis híján végzetes tragédiába torkollott annak az amerikai nőnek a napja, aki egy barátjával találkozott volna egy manhattani étteremben. A 24 éves Annabel Senre ugyanis egy pihenőszék zuhant a 12. emeletről, azaz nagyjából ötven méter magasságból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A fából készült berendezési tárgy pont a fejére esett, de Annabel nem halt meg, csodával határos módon túlélte a balesetet. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, azonnal megműtötték, és bár a koponyája csúnyán deformálódott, sikerült megmenteni az életét.

Az eset még januárban történt, de most kapott nyilvánosságot, a lány ugyanis kártérítési pert indított, hiszen agykárosodást szenvedett és folyamatos kezelésekre szorul.

„Annabel jelenleg nem csinál semmit, csak orvosokhoz jár és gyógyul. Egy olyan nőről beszélünk, aki a baleset előtt rendkívül tehetséges volt. Reméljük, hogy képes lesz annyira felépülni, hogy produktív élete legyen a jövőben, de ezt most még egyszerűen nem tudjuk” – nyilatkozta a nő védője, Benedict Morelli a New York Postnak.

(via Bors)

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?