NÍNÓ

Pedofil molesztálja a kislányokat Pilisvörösváron?

Több kislányt is zaklatott egy férfi hétfőn Pilisvörösváron az általános iskola környékén. A szülők feljelentést tettek, a rendőrség a gyerekeket is kihallgatta és eljárást indított, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Felhívnám a figyelmeteket, hogy a Templom téri suli környékén egy pedofil garázdálkodik” – jelent meg egy vészjósló felhívás hétfőn a Facebookon. A bejegyzést egy pilisvörösvári édesapa írta, és a lányát ért inzultusról is beszámolt. „Sajnos a mai napon a 12 éves lányomat és az osztálytársát megtalálta, és fogdosta őket”. Az apa a rendőrséghez fordult, ahol azonnal kihallgatták a két lányt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság szeméremsértés elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Az üggyel összefüggésben egyéb információt egyelőre nem kívánunk közölni” – tudatta a Pest megyei rendőrség lapunkkal.

Pilisvörösváron azonban szinte mindenki tudja, ki lehet a tettes. Tegnap az iskola előtt rendőrségi autó strázsált, a kíváncsi gyereklányok pedig éppen egy kapun kukucskáltak be egy, az iskolához közeli házba.

Fotó: Ripost – Szabolcs László

„Mi úgy tudjuk, hogy itt lakik az a pedofil. Tegnap két barátnőnk is a rendőrségen járt, megfogdosta őket” – mondták el a -nak a lányok.

„Kihallgattak többeket a rendőrök, ha jól tudom, egy fogatlan férfit kerestek. Ott lakik is egy testvérpár, idős, beteg, fogatlan férfiak” – igazított útba egy helybéli. A házból egy hölgy jött ki csengetésünkre. Véleménye szerint a rokona nem követett el semmit, de azt készségesen elismerte, hogy éppen a rendőrségről érkezett haza, ahol meghallgatták.

„Nincs feljelentés, higgye el nekem, ügy sincs. Sajnos egy 80 évesnél idősebb férfiról van szó, de senkit nem bántott” – állította az asszony, aki úgy véli, a két gyermeknek elszabadult a fantáziája.

A kihallgatott kislányok szüleit lapzártánkig nem értük el, az általános iskola vezetője titkárnőjén keresztül annyit üzent: az ügy csak a rendőrségre tartozik.

 

És ezeket olvastad már?