NÍNÓ

Rálőttek a rendőrökre Vácon

Drogüzérkedés miatt érkeztek házkutatásra a rendőrök egy váci birtokra, amikor egy férfi tüzet nyitott rájuk. Az utcában élő egyik férfi számolt be az esetről a Ripostnak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Több lövést is leadott a rendőrökre egy férfi múlt péntek este Vácon. A helyiek beszámolója szerint egy családi házhoz érkeztek ki az egyenruhások, ahol az egyik lakó fegyvert fogott rájuk. Később a rendőrök három embert kísértek el a helyszínről.

Olyan volt, mint egy filmbeli összecsapás!

– kezdte Győző.

"Éjszaka hallottunk valami pufogást, de mivel ez a környék Vác külterületére esik, nem gondoltunk rögtön a legrosszabbra, azt hittük, petárdázik valaki. Másnap, amikor felkeltem és mentem volna dolgozni, akkor láttam, hogy a szomszédék háza el van kerítve rendőrségi szalaggal. Kérdeztem, hogy mi történt. A másik szomszéd mesélte el, hogy látta este megjönni a rendőrségi autót. Laci feleségével tárgyaltak az udvaron, majd a ház irányából lövések dördültek. Mindenki nagyon megijedt! Laciék nagyon zárkózottan élnek, senki sem tudta, mivel foglalkoznak, most viszont azt beszélik, hogy droggal kapcsolatosan keresték őket… Az egyik szomszéd azt mondta, hogy meg is lőttek egy rendőrt! Mit képzelnek, hogy ezt merik csinálni? El se hiszem, hogy ilyesmi megeshet mifelénk."

A %% megkeresésére a következő tájékoztatást adta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság:

"2019. január 18-án este Vácon történt rendőri intézkedés során egy férfi a lakásában a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy gáz- és riasztó fegyverből két lövést adott le, amelynek során nem sérült meg senki. Az ügyben a Váci Rendőrkapitányság 2019. január 24-én feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészség felé hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt." 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?