NÍNÓ

Rémálom a Blahán: követték, megrúgták, megszúrták és kirabolták a szerencsétlent

A két támadó rablás, valamint súlyos testi sértés miatt felelhet.
  • Szerző: Ripost

Az ügyeletes orvos értesítette a rendőrséget 2021. november 11-én éjjel arról, hogy az egyik ellátásra jelentkező beteg feltehetően bűncselekmény áldozata lett. A kiérkező rendőrök meghallgatták a sérült férfit, aki elmondta, hogy 2021. november 10-én hajnalban a Blaha Lujza térnél követni kezdte őt két fiatalember, akik később leszólították és az értékei átadására szólították fel. Mivel ennek nem tett eleget, ütni, rúgni kezdték, sőt egyikük meg is szúrta. A magatehetetlen férfitől elvették mobiltelefonját és a pénzét is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: 123RF)

A rendőrök 2021. november 12-én 3 óra 20 perckor a Blaha Lujza téren elfogták és a kerületi kapitányságra előállították az egyik feltételezett elkövetőt, a 18 éves O. Ádámot. Nem sokkal később, 14 óra 10 perckor társát, D. Barnabást is megtalálták, akit szintén a józsefvárosi rendőrségre vittek.

Képünk illusztráció

A VIII. kerületi nyomozók O. Ádámot és D. Barnabást rablás, valamint súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?