NÍNÓ

Rendőrökhöz fordult a mélykúti nő, mielőtt megölték

Hiába javasolták a rendőrök, nem tett feljelentést az a nő, akit Mélykúton leszúrt a 27 éves élettársa – tudta meg a Ripost. Éppen a rendőrök vitték el abba a házba, ahol pár órával később a bűncselekmény történt.
  • Szerző: Ripost

Hátborzongató: mielőtt meggyilkolták, előtte mindössze pár órával a nő elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, hogy ott segítséget kérjen. Ott azt mesélte, hogy barátja, aki ideiglenesen az ő otthonában él, már többször megfenyegette. Állandósultak köztük a féltékenységi viták, és azt szeretné, ha a férfi elhagyná az otthonát, de ő nem hajlandó erre. Mint azt a rendőröknek kifejtette: fizikai bántalmazásra sosem került sor, ezért nem is akarta feljelenteni a barátját, mindössze abban kért segítséget, hogy a férfit kitehesse a házából. A rendőrök azonban hiába tájékoztatták a lehetőségeiről, arról, hogy például zaklatás miatt is feljelentést tehet, a nő azt mondta, még átgondolja a dolgot. A rendőrök ezután szolgálati autóval hazavitték, de mivel megérkezésükkor nem volt otthon a férfi, a nő úgy döntött, hogy az éjszakát a testvérénél tölti gyermekeivel. Azt hitte, ott biztonságban lesz.

A barátja azonban utánament, és veszekedés közben elvágta a torkát, majd mellkason szúrta, azután felgyújtotta a házat, és magával is végezni akart. A két kisgyereket szerencsére időben kimenekítette az áldozat húga, a férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Ellene emberölés alapos gyanújával indított büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?