NÍNÓ

Rengeteg holttest került elő egy magyar maffiabirtokról!

A 20 évig tartó bandaháborúnak több, mint 60 áldozata lehet, de összesen 150-200 embernek veszett nyoma a Felvidéken. Horrorisztikus részletek!

A dunaszerdahelyi magyar maffia leszámolásainak nyomára bukkantak nemrég a felvidéki Csótfán: a Blikk a helyszínen próbálta felgöngyölíteni a 20 évig tartó, rendkívül szövevényes gyilkosságsorozatot.

Az öldöklés egy elszámolási vitával kezdődött még a 90-es években. Az ügyet most új lendülettel vizsgálja a szlovák rendőrség, mert egy tömegsírnak is beillő telekre bukkantak, ám a tulajdonos szabadlábon van, és még csak nem is gyanúsított az ügyben. Innen gondolják többen, hogy ő, H.L. lehet a legtöbb leszámolás koronatanúja. Az emberölésekkel eddig 8 embert gyanúsítanak. 

A horrortanyát nehéz megközelíteni: a tulajdonosa halálfejes táblákkal és kamerákkal tartja távol a látogatókat, ő maga pedig alig mutatkozik a világ előtt. A hatalmas telket negyed óráig tart megkerülni, repülőgép-leszállópálya is van rajta, de tele van ütött-kopott, horrorfilmbe illő épületekkel, amelyek valószínűleg kínzásoknak és gyilkosságoknak is a helyszínei lehettek. 

A dunaszerdahelyi bandaháború a két bűnözői csoport közös pénztárosának megölésével kezdődött: innentől Pápay Tibor és Sátor Lajos bandája módszeresen gyilkolta egymás embereit. Sokan közülük Magyarországon próbáltak elrejtőzni a vérengzés elől. 

A legnagyobb sajtóvisszhangot az 1999-es leszámolás kapta, amikor Sátor Lajos emberei 10 embert lőttek agyon a dunaszerdahelyi Fortuna étteremben. 

A cikkben felkavaró részleteket közölnek a korabeli brutális gyilkosságokról, amelyekkel a két banda a rendőrséget és a teljes várost rettegésben tartotta: mindennaposak voltak a nyílt utcán elkövetett rablások és fosztogatások. A gyilkosok még azt is megengedték maguknak, hogy az egyik holttest levágott fejét a város közepén, egy virágágyásba tegyék, hogy így félemlítsék meg az ellenlábasaikat. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?