NÍNÓ

Saját családja is a szikszói kettős gyilkos ellen vallott

Negyven kilót fogyott a börtönben a szikszói, brutális kettős emberölés vádlottja.
  • Szerző: Ripost

Sz. Sándor családja mélységesen elítéli a férfi tettét, olyannyira, hogy terhelő vallomást is tettek ellene. Felesége és gyermekei ráadásul nevet is változtattak, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek egy napon emlegetni őket egy kétszeres gyilkossal – tudta meg a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció/Fotó: pixabay

Emellett információk szerint Sz. Sándort kivizsgálták, ugyanis 40 kilót fogyott, de nem találtak szervi elváltozást.

„Ügyfelem fogyása lelki eredetű, egyszerűen képtelen feldolgozni, hogy meglátása szerint ártatlanul tartják bezárva és vádolják egy nagyon súlyos bűncselekmény elkövetésével. Nagyon reméli, hogy a bíróság előtt kiderül, nem ő ölte meg a két idős embert„ – mondta Sz. Sándor ügyvédje, dr. Lichy József.

Mint ismert, 2011-ben megölték az otthonában a 79 éves Gizike nénit és férjét, a 83 éves János bácsit. A házaspárt a gyilkos egy székhez kötözte, majd addig ütötte a fejüket egy baltával, amíg bele nem haltak. Gizike néni és párja holttestét másnap az egyik szomszéd találta meg. Hét évet kellett várni, míg a nyomozók megtalálták az elkövetőt, aki nagy valószínűséggel Sz. Sándor volt, DNS-mintáját megtalálták a kötélen is, amellyel összekötözték az áldozatok kezét. Hiába szól szinte minden ellene, nem ismerte be bűnösségét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?