NÍNÓ

Soroksári gyilkosság: Ezt mondta Kriszta édesanyja az ítélethirdetés után

Pénteken délelőtt született ítélet a soroksári futónő, Kardosné Gyurik Kriszta meggyilkolása ügyében. R. Szilveszter jelenleg 35 év múlva szabadulhat. De vajon mit szól ehhez az áldozat családja?
  • Szerző: Ripost

Bár R. Szilveszter végig tagadta bűnösségét, és állította, hogy ő már csak Gyurik Kriszta holttestét találta meg és fosztotta ki aznap, a bíróság pénteken bűnösnek mondta ki erőszak, kifosztás és gyilkosság vádjában is, amiért életfogytiglani fegyházra ítélték, amiből 35 év múlva szabadulhat először, feltételesen. A döntés mégsem jogerős, ugyanis az ügyész súlyosbításért, míg Szilveszter az erőszak és a gyilkosság ügyében felmentésért, a kifosztásban pedig enyhítésért fellebbezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kardosné Gyurik Kriszta édesanyja a Borsnak elárulta: nagyon szerette volna, ha R. Szilveszter legalább az ítélethirdetésen megjelenik, és nem csak képernyőn, távmeghallgatással vesz részt a peren.

Hogy a máig gyászoló asszony mit gondol az ítéletről és mit mondott az ítélethirdetést követően, kiderül a szombati Borsból. Keresse az újságosoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?