Létrehozva: 2019.05.29.

Szekszárdi gyerekgyilkosság: megerőszakolták a 6 éves kislányt

Megdöbbentõ részletekre derített fényt a Ripost a Szekszárdon meggyilkolt 6 éves kislány ügyében. A kislány édesapja, Kalányos Gábor kollégánknak átadta az iratokat, amelyek bizonyítják: a kis Leonettát szó szerint kivégezték, ráadásul meg is erõszakolták. Sõt, az apa állítja: másik tettes is van, nem csak a börtönben ülõ 17 éves fiú, aki a helyiek szerint csak elvitte a balhét...

Egy telken, de két külön házban élt Szekszárdon a két család, a március 8-án meggyilkolt kislányé és unokatestvéréé, a későbbi tettesé. Mint a %Ripost% megírta, a gyanú szerint a 17 éves K. Dániel a közeli patakpartra csalta és megölte a kislányt. Ezután a tettes családja elmenekült a környékről, majd az áldozat családja kénytelen volt beköltözni az ő házukba. Ahol a gyilkos lakott, ott most a kislánynak rendeztek be emlékszobát…

A gyanúsított csak az anyjának akarja elmondani a teljes igazságot

A lány 17 éves unokatestvére, K. Dániel beismerte a gyilkosságot, ám annak részleteiről nem akart a rendőröknek beszámolni. A kislány édesapja, Kalányos Gábor állítja: nem csak Dániel volt jelen kislánya megölésénél, hanem egy másik férfi is… A szóbeszéd szerint a zavart fiúval csak elvitették a balhét, az igazi gyilkos pedig ott járkál közöttük… K. Dániel most a szekszárdi büntetés-végrehajtási intézetben van. Munkatársunk végighallgatott egy telefonbeszélgetést az édesapa és a gyanúsított édesanyja között. Ennek során az anya is azt állította: fia nem mondta el a teljes igazságot, amire csak akkor hajlandó, ha ő bemehet hozzá a börtönbe. Az édesapa biztos benne, hogy még egy tettes lehetett. A súlyos személyiségzavarban lévő gyanúsított ugyanis összevissza beszél, nincs meg a gyilkos fegyver, és a gyanúsított DNS-ét sem találták meg a kislány brutálisan megsebzett testén.

 

A szomszéd különös szerepe: miért szökött külföldre? 

A gyilkosság előtti napon az édesapa összeszólalkozott a szomszéd férfival, aki meg is fenyegette a családot. Leonettának név szerint kiabált a férfi az utcán:

„Fulladtál volna meg, amikor megszülettél! Kinyírlak benneteket!”

– mondta. Ezek után Gábor és a későbbi gyanúsított, K. Dániel átment a szomszédhoz, hogy „helyrerakják a dolgokat”, ám késő este a szomszéd férfi Dánielt többször is visszahívta magához beszélgetni. A család úgy gondolja, ennek a férfinek is köze lehet a gyilkossághoz, talán ő vette rá Dánielt szörnyű tettére. Miután ez az illető megtudta, hogy a szülők feljelentést tettek ellene, külföldre szökött.

Kiderült: brutálisan megerőszakolták a kislányt

K. Dániel, a gyanúsított a vallomásában azt állítja, hogy megölte a kis Leonettát, ám szexuálisan nem bántalmazta. Az édesapa a szakértői vélemények alapján elmondta: a 6 éves kislányt brutálisan, elölről-hátulról megerőszakolták. A %Ripost% által megszerzett ügyészségi iratok ezt igazolják. Mint írják, a lemeztelenített kislány „végbélnyílása tátongó megjelenésűnek bizonyult”…

Az édesapa a %Ripost%-nak azt mondta: „Dani bevallja, hogy megölte a lányomat, de állítja, hogy ő nem követett el szexuális erőszakot!

Kérdezem én, nem az a logikus, hogy ha már bevallom, mit tettem, akkor elmondok mindent?

Azt is nagyon furcsának találom, hogy Dani az anyjának azt mondta: „Anya, ha bejössz látogatóba, csak neked elmondok mindent!” Rejteget valamit és valakit… Nagyon furcsállom, hogy a DNS-ét sem találták meg a behatolás helyénél. Szerintem nem ő tette, hanem ketten voltak. Danit szerintem egy férfi rávette, hogy elcsalja otthonról Leonettát, majd valaki megerőszakolta a kislányt – mondja az apa.

Ha kíváncsi vagy, mi áll az ügyészségi iratokban és mit mondott a gyilkossággal vádolt fiú a kis Leonetta haláláról, keresd a Ripost szerdai számát az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

vg.hu

Vaskupola Magyarországon: végre megérkeztek az izraeli csúcsradarok – fotók

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

A Richter bevétele 10 százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre, meg is van az eredménye

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Most jött: Flixbus balesetezett az autópályán, sok a halott, rengeteg a sérült - megrázó fotók!

NÍNÓ

Fél lábbal már a víz felett volt, Dunába akarta vetni magát egy 14 éves fiú

NÍNÓ

Rettenetes tragédia: nem tudták megmenteni a 34 éves, vétlen anyukát

NÍNÓ

Óriási csattanás a főúton, mentőhelikoptert riasztottak

NÍNÓ

Most jött: durva a helyzet az M0-son, összetört kocsik vannak az úton

NÍNÓ

Horrorbaleset: összeomlott egy híd, sok autó a vízbe zuhant - Videó

NÍNÓ

Borzalom Tolna vármegyében: halálra szúrta volt feleségét egy férfi

NÍNÓ

Súlyos baleset történt az M0-son: óriási a torlódás