NÍNÓ

Szörnyű, ami Nyíregyházán történt: életveszélyben az édesapa

A férfit a saját fia sebesítette meg egy késsel, miután az megpróbálta megakadályozni, hogy a részeg fiatal megöljön egy másik férfit.
  • Szerző: Ripost

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság több személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást C. Péter 23 éves nyíregyházi lakos ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi csütörtök hajnalban ittasan tért haza édesapja házába, majd az ott ideiglenesen lakó, és az emeleti szobájában alvó 26 éves nyíregyházi férfit minden előzmény nélkül bántalmazni kezdte, miközben megöléssel fenyegette. A bántalmazásnak végül a gyanúsított emeletre felsiető édesapja vetett véget. Ekkor a 23 éves férfi az édesapját is megtámadta, majd a konyhából egy kést vett magához, amivel életveszélyesen megfenyegette, majd megszúrta közeli hozzátartozóját. A bántalmazás következtében az 50 éves sértettet életveszélyes sérülésekkel, eszméletlen állapotban szállították kórházba.

A rendőrök a helyszínről autóval elmenekülő férfit a bejelentést követő fél órán belül Kótajon elfogták. Előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Ellene ittas vezetés miatt külön büntetőeljárást indítottak. A rendőrség a gyanúsított letartóztatását kérte – írja a police.hu.

És ezeket olvastad már?