NÍNÓ

Tatabányai gyilkosság: könyörgött az életéért az áldozat

Késsel, több döféssel ölte meg áldozatát egy 25 éves férfi péntek hajnalban Tatabányán. A szomszédok közül sokan hallották a szenvedő ember haláltusáját.
  • Szerző: Ripost

Pénteken 3 óra 12 perckor érkezett egy bejelentés a rendőrségre, hogy egy tatabányai lakásból segélykérések, kiabálások hallatszanak és dulakodás hallható. A rendőrök pillanatokon belül kiérkeztek, azonban még így is késő volt, ugyanis csak egy halott férfit találtak a lakásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy azt lapunk is megírta: a 25 éves férfi, és 60 éves lakótársa dulakodni kezdtek, majd a fiatal előrántott egy kést, és több döféssel végzett az áldozatával.

Fotó: Police

A szomszédok hallották a férfi haláltusáját

„Kétségbeesett hang kiabált, hogy: segítség, ne bántsatok!” – ezek voltak az utolsó szavai a 60 éves férfinek, akivel végzett a lakótársa. Több szomszéd is fültanúja volt a dulakodásnak, és azt is látták, ahogy elmenekül a gyilkos. Bár akkor még semmit sem sejtettek abból, hogy mekkora a baj valójában.

„Az egyik rendőr belépett, és azonnal tapasztalta, hogy a szobában, pont a mi szobánk felett egy holttest található...” – fogalmazott az egyik lakó. A Tények információi szerint a lakás vérben úszott, amikor rátaláltak a rendőrök a férfire, akit a testébe döfött késsel hagyott ott a gyilkos.

A 24 éves Paun Róbertet a fotója alapján keresi a rendőrség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?