NÍNÓ

Vádat emeltek a feleségével erőszakoskodó volt rendőrtiszt ellen

Szidta, üldözte, zaklatta a feleségét egy 48 éves volt rendőrtiszt, majd végül halálosan meg is fenyegette. Letartóztatásakor hivatásos szolgálati jogviszonyát a rendőrség méltatlanság miatt megszüntette.
  • Szerző: Ripost

Vádat emeltek egy 48 éves volt rendőrtiszt ellen, aki feleségére támadt.

A vádirat külön kiemeli, hogy a volt rendőrtiszt italozó életmódot folytatott, eleinte csak rendszeresen szidalmazta, megalázó megjegyzésekkel illette, bántalmazta a feleségét, majd tavaly márciusban pedig már fizikailag is: erőszakosan ki akarta venni – az általa korábban már megrongált – telefont felesége kezéből, majd az udvaron üldözte, és megpróbálta megszerezni tőle a közös bankszámlához tartozó bankkártyát is, a nő laptopját pedig eldobta.

feleségével erőszakoskodó volt rendőrtiszt

Vádat emeltek a volt rendőrtiszt ellen. Képünk illusztráció

Felesége ezután a fiához költözött, de a férfi nem hagyta abba a fenyegetéseket, közölte hogy rájuk gyújtja a házat, majd a feleségét a hajánál fogva húzza haza. Utána a nő fiának lakattal lezárt lemezkapuját gépkocsijával betörte, behajtott az udvarra, majd a felesége ajtaján dörömbölt, utána pedig telefonon azt mondta: másnap baltával és teherautóval fog visszamenni.

Ez volt az a pont, amikor a feleségével erőszakoskodó volt rendőrtisztet őrizetbe vették, majd letartóztatásba került. Letartóztatásakor hivatásos szolgálati jogviszonyát a rendőrség méltatlanság miatt megszüntette. Most zaklatás bűntette, folytatólagosan elkövetett kapcsolati erőszak vétsége és magánlaksértés vétsége miatt emeltek vádat ellene a Mátészalkai Járásbíróságon. Szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?