NÍNÓ

Váratlan fordulat: kiderült, miért ölt a Pólusnál a magyar bérgyilkos

10 kiló kokain, 200 millió forint... Nagy fordulat történt a budapesti Pólus Center mögötti gyilkosság ügyében. A Ripost megtudta, hogy Dér Csaba, az Európa-szerte rettegett bérgyilkos egy magán kokainbiznisz miatt ölt.
  • Szerző: Ripost

Véres gyilkosságok és fekete üzletek Budapesttől Belgrádon át Amszterdamig – ezek sorakoznak a nemrég Prágában elfogott Dér Csaba rovásán. A bérgyilkosként hírhedt férfit a magyar rendőrség azért körözte, mert a gyanú szerint ő ölte meg V. László vállalkozót 2018. szeptemberében, a Pólus Center mögött.

A %% most kiderítette: Budapesten nem klasszikus bérgyilkosság történt. Lapunknak egy, az áldozathoz közel álló személy mesélte el, mi történt.


Kutyasétáltatók találták meg a holttestet

Ahogy azt a %Ripost% is megírta, a 49 éves ingatlanközvetítő V. László a XV. kerületi Pólus Center mögötti területre hajtott autójával, ahol egy üzlet miatt találkozott Dér Csabával. Ám ott a vállalkozót megkéselték, majd fejbe lőtték. Vérző holttestét a Szilas-patakban egy kutyasétáltató találta meg.

Az áldozat kokaint akart vásárolni Dér Csabától

Régóta ismertem Lacit, majdnem mindent elmesélt nekem

– kezdte a neve elhallgatását kérő férfi, aki közel állt V. Lászlóhoz.

"A barátnőjével, Mónikával, aki korábban prostituált volt, Gödöllőn éltek és megpróbáltak ingatlaneladásokkal nagyobb pénzhez jutni, de nem jött be az üzlet. Aztán megismerkedett néhány „üzletemberrel", akik gyanús bizniszeket ajánlottak neki. Laci az egyik találkozónkon elmondta, hogy kokainnal is foglalkozik, és a részleteket megosztja Mónikával is. Én nem akartam belefolyni a témába, így „lapoztunk”. Nekem jóval a gyilkosság után mesélték el, mi történt. És ekkor jött az igazi sokk! Laci legalább 10 kiló kokainért ment aznap a Pólus mögé, amiért súlyos összeget fizetett..."


200 millió forintot vitt a találkozóra a vállalkozó

Móni tudta, miért ment oda Laci

– folytatta a férfi.  

"Laci  közölte vele, hogy kokaint fog átvenni valakitől."

A %% információi szerint V. László egy Mercedesszel érkezett a Pólus mögé, ahova 200 millió forint körüli összeget vitt magával, hogy megvegye a 10 kiló kokaint.

Mónika is járt a gyilkosság helyszínén

Hihetetlen, de Mónika is ott volt a Pólusnál és látta a helyszínelést…

- mesélte a férfi.

Szeretnél ennél többet tudni az ügyről és hogy mi történt pontosan a gyilkossággal végződött találkozón? Arra is kíváncsi vagy, hogy Mónikával később mi történt? Rengeteg részlet a pénteki %% napilapban!

És ezeket olvastad már?