NÍNÓ

Védekezés közben nemi szerven szúrta férjét egy nő

A férfit visszafogadta az asszony, de később el kellett költöznie a bántalmazások miatt. Végül egy alkalommal késeléssé fajult a házastársak közötti vita.
  • Szerző: Ripost

A későbbi áldozatnak letartóztatása után szabadulva az első útja a Komárom-Esztergom megyében élő házastársának a házához vezetett, aki be is fogadta. Kis idő elteltével azonban a férfi bántalmazni és terrorizálni kezdte a nőt, aki emiatt elköltözött, ám ezután is rendszeresen látogatta a férjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Az egyik ilyen látogatás során ételt, dohányt és alkoholt is vitt neki. Az ittas állapotban lévő férfi később veszekedni kezdett a nővel, majd többször is megütötte ököllel, majd egy kést ragadott és a lábán, valamint a csípőjén több helyen is megszúrta.

A nő saját életét féltve könyörögni kezdett férjének, hogy hagyja abba, azonban süket fülekre talált. Így kapott az első alkalmon és magához vett egy kést, védekezésképp a férfi lábába, karjába és nemi szervébe szúrta. A legyengült férfi ezután már könyörgött, hogy fejezzék be.

A nő testén legalább tíz felületes szúrt seb keletkezett, ezek nyolc napon belül meggyógyultak, de fennállt a veszélye, hogy sokkal komolyabban is megsérülhetett volna.

A férfi erőszakos, többszörös visszaeső, a bíróság őt 2018-ban – többek között a házastársa sérelmére elkövetett testi sértés bűntette miatt – két év börtönbüntetésre ítélte. A bíróság úgy ítélte meg, hogy a szabadságvesztésből nem bocsátható feltételes szabadságra.

Az ügyészség most a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfit fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?