Létrehozva: 2018.11.07.

Végre Budapestre hozzák a magyar lányt megerőszakoló afgán migránst

A Ripost információi szerint döntöttek az osztrák hatóságok a József Attila utcában üzemelõ giroszos mosdójában nemi erõszakot elkövetõ afgán férfi kiadatásáról: közel két hónap után pénteken végre Budapestre szállítják. A helyszínt még mindig a virtuális kocsmáros, Tibi atya reklámozza!

Hamarosan szembesíthetik áldozatával az afgán erőszakolót. Mint arról a %Ripost% részletesen beszámolt, szeptember 9-én hajnali 2 és 3 óra között a budapesti belvárosban, a Facebook-sztár Tibi atyával reklámozott József Attila utcai gíroszos mosdójában az ott dolgozó fiatal afgán férfi, Sarhadi Bilal Ahmad szexuális aktusra kényszerített egy 21 éves magyar légikísérő lányt.

27 percig kínozta a mosdóban

A lány mosdóra kéredzkedett be a vendéglátóhelyre. Az afgán alkalmazott hátra kísérte, majd a lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználva rázárta az ajtót és a %Ripost% által megszerzett kamerafelvételek szerint 27 percen át erőszakoskodott vele.

A %Ripost% írta meg elsőként azt is, hogy a bűncselekménynek volt tanúja: az afgán munkatársa a kamerafelvételek szerint az ajtónál hallgatózott, többször is visszatért, mintha azt várta volna, hogy az afgán végezzen. Hallania kellett a lány tiltakozását, sikoltásait, de nem tett semmit. A rendőrség kihallgatta a tanút, de a nyomozás állásáról bővebb részleteket nem árultak el.

 

A fóti gyerekvárosból járt be Pestre dolgozni

Lapunk kiderítette, a tettes a fóti gyerekvárosból járt a belvárosba dolgozni, évek óta tartózkodási engedéllyel ott lakott. Az intézményben a menekültek mindent ingyen kapnak, rezsit sem kell fizetniük, nemhogy lakbért. Sarhadi Bilal Ahmad a lakótársai szerint összeférhetetlen, agresszív embernek ismerik, aki a társait is meglopta, nem is volt vele szívesen egy szobában senki. Ugyanakkor hozzátették: nem értik, miért lett rendőrségi ügy egy lány megerőszakolásából, hiszen náluk otthon „ezt a családok egymás között intézik el”, vagyis szerintük legfeljebb a lány családja kérhetné számon az erőszakoló tettét. A nevelőnek hosszan el kellett magyaráznia, hogy nálunk a nő megerőszakolása bűncselekmény, amiért börtönbüntetés jár.  

 

Most is egy migráns szolgált ki a büfében

Felkerestük tegnap a gíroszozót: még mindig Tibi atyával reklámozzák, és mintha megállt volna az idő: most is egy fiatal migráns férfi szolgált ki. Azt mondta, hogy ez az első munkanapja, de gyakorlottan mozgott a büfében, begyakorlott mozdulatokkal készítette a szendvicseket.

A mosdó ma is ugyanúgy üzemel

Mosdóra most is csak az átjárón keresztül lehet menni, ami a szomszédos étterembe vezet, ahol a dekoráció szintén Tibi atya kocsmáját idézi. Nem változtattak a nyitva tartáson sem, ugyanúgy hajnalig üzemelnek. A pultban álló idősebb magyar férfi szerint „nem történt itt erőszak, a lány csak kiszínezte a sztorit”. Különben is, minden csoda három napig tart, mondta, egy-két hétig kerülték a vendégek a helyet, de most már ugyanannyi a vevőjük, mint régen. Azt pedig nem is értette, miért kellene a gíroszozónál biztonsági intézkedéseket tenni, hogy ne fordulhasson elő hasonló eset.

 

Az áldozat elmenekült a nyilvánosság elől

Közben az áldozat, a 21 éves légikísérő lány, akit lapunk szintén megtalált, minden nyomát eltüntette a közösségi portálokról. 
Életszerűtlen, hogy a történtek után azonnal, még hajnali háromkor feljelentést tett volna, ha nem történik meg az erőszak, amit egyébként a kamerafelvétel is bizonyít. Most minden lelkierejére szüksége lesz, hogy támadója szemébe mondja, mit tett vele. Valószínű ugyanis, hogy a bizonyítás megalapozásához szükség lesz a szembesítésre.

 

Mi tartott két hónapig?

A konkrét kiadatási eljárásról a hatóság nem ad tájékoztatást, de az eljárásjog alapján azért tarthatott két hónapig a kiadatás, mert  Sarhadi Bilal Ahmad nem egyezett abba bele. Ilyenkor a kiadatásról bírónak kell döntenie, és ha a döntés ellen az érintett fellebbez, akkor másodfokon is el kell bírálni az ügyét. A kiadatási bíró nem a bűnösségről dönt, csak arról, jogszerűen kiadható-e a kikért személy. Miután megszületett a döntés, arról az Igazságügyi Minisztérium értesíti a magyar igazságügyi tárcát, majd a két állam hatósága egyezteti a kiadatás gyakorlati lebonyolítását, különös tekintettel a biztonsági intézkedésekre. Az afgán erőszakolót feltehetően közúton hozzák pénteken Budapestre és itt előzetes letartóztatásba helyezik. Szexuális kényszerítésért több év börtön várhat rá.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

mandiner.hu

Kiosztotta az EP-t a spanyol képviselő (videó)

metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor elmondta, mit gondol a Magyar Péter-ügyről

origo.hu

Az operatőrét agyonlövő Alec Baldwin rátámadt egy nőre, aki gyilkosnak nevezte - videó

ripost.hu

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

ripost.hu

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Busz és kamion ütközött össze az M1-esen Biatorbágynál, érkeznek a mentők

NÍNÓ

Most érkezett: Felcsaptak a lángok a Népligetben, kigyulladt egy elhagyatott pavilon

NÍNÓ

Most jött: Ki kellett üríteni egy budapesti általános iskolát, 70 gyerek rosszul lett

NÍNÓ

Megrázó videón a maláj helikopter-szerencsétlenség, mindenkit ledöbbentett a tragédia

NÍNÓ

Rohantak a tűzoltók: felborult egy autó az M1-esen

NÍNÓ

Eltűnt a 12 éves Lóránt, nem ment haza az iskolából – Látta valaki?

NÍNÓ

Rohammentő érkezett egy iskolához: kizuhant egy 16 éves diáklány

NÍNÓ

Rohantak a mentők: súlyos baleset történt Budapest VII. kerületében