Létrehozva: 2018.04.06.

Orbán Viktor Fehérváron: Ne hagyjuk, hogy elvegyék a hazánkat!

Sorsdöntõ választás következik, el akarják venni a hazánkat! Ne higgyünk a közvélemény-kutatásoknak, ne bízzuk el magunkat. Nem a közvélemény-kutatásokat kell megnyernünk, hanem vasárnap a választást! - figyelmeztette a választókat Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz-KDNP listavezetõje a kormánypárt központi kampányzáró rendezvényén Székesfehérváron.

"Egy hazánk van, nincs másik. El akarják venni az országunkat. A migránsokat nekünk kell eltartani. Két jövő közül kell választani: az egyiket Soros jelöltjei kínálják, a másikat a Fidesz és a KDNP jelöltjei képviselik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Székesfehérváron, a Városház téren, a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén.

Mindenkinek, aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak, vasárnap el kell mennie szavazni, és mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia. Csak ez a biztos, minden más hazárdjáték és veszélybe sodorhatja a jövőnket - közölte Orbán Viktor.

Nem azért választottuk Székesfehérvárt kampányzáró rendezvényünk helyszínének, mert ide hazajövünk, hanem mert ez a keresztény államiságunk megszületésének a helyszíne  - mondta Orbán Viktor Székesfehérváron, ahol középiskolai tanulmányait folytatta.

Mint fogalmazott, a választás vasárnap dől el, majd mindenki derültségére "kedvenc filozófusát" a hollywoodi filmhős Rocky Balboát idézte:

Mindig a végén van vége!

- ezzel figyelmeztetett a miniszterelnök arra, hogy még  az urnák lezárásáig nem lehetünk biztosak a győzelemben. Még 48 kemény óra van arra, hogy mindenkit meggyőzzenek a Fidesz-KDNP által képviselt igazságról.

A kampányzáróval kapcsolatban jelezte: "eszünk ágában sincs" még lezárni a kampányt, épp ellenkezőleg, egy utolsó hajrát akarnak indítani.

Hallgatóságát arra hívta fel: ne higgyék el, hogy már zsebben van a győzelem, ne higgyenek a közvélemény-kutatásoknak, mert nem azokat kell megnyerni, hanem vasárnap este a választást. Visszaidézte a 2002-es választást, ahol "szombaton még mi voltunk többen, hétfőn megint mi voltunk többen, csak éppen vasárnap nem voltunk elegen", és erre aztán rá is ment nyolc éve az országnak.

Orbán Viktor kihangsúlyozta, hogy sorsdöntő választás következik.

 "Magyarország a mi hazánk. Nincs nekünk másik. Ezt kell megvédeni, ezt kell megőrizni, mert nélküle hontalanok, árvák és földönfutók leszünk a nagyvilágban".

Szerinte ezért mindenkinek el kell mondani, hogy

végre van jövőnk, van mit megvédenünk.

 

A veszélyek közül a legnagyobbnak a bevándorlást nevezte. "Mi megépítettük a kerítést, megvédtük a déli határt, nemet mondtunk Brüsszelben minden betelepítésre, de a veszély nem múlt el, alig várják, hogy újrakezdjék" -  majd megismételte, 48 óra van arra, hogy ezt újból elmondják mindenkinek.

Többször is kihangsúlyozta, hogy az első tízezer bevándorlót még az idén ide akarják telepíteni, az erről szóló paktumot már Gyurcsánytól Vonáig mindenkivel megkötötték.

Ráadásul a migránsokat nekünk kell eltartani", és soha ne feledjük, hogy ahol tömeges a migráció, ott megszaporodik a bűnözés, főleg a nőket erőszakos támadások fenyegetik.

Úgy fogalmazott: "egy ember - két szavazat, több millió magyar, sok millió szavazat".

A miniszterelnök szavai szerint ez áll szemben "sok millió dollárral", de hisz abban, hogy több millió magyar akaratot nem lehet pénzzel legyőzni.

A vasárnapi választást sorsdöntőnek nevezte, melyen jövőt is választ az ország. Több évtized munkája forog kockán, ha elhibázzuk, a hiba kijavíthatatlan, végleges, visszacsinálni már nem lehet, csak együtt élni a következményeivel.

Felsorolva kabinetjének gazdasági sikereit, Orbán Viktor azt ígérte választóinak, hogy úgy fognak kormányozni, olyan politikát vallanak, amely a nemzetek közösségében rangos helyet biztosít a magyaroknak.

Azért jöttünk most össze, hogy megbeszéljük: hogyan fogunk győzni vasárnap. Mert vasárnap győzni fogunk!

 - biztatta hallgatóságát a Fidesz-KDNP listavezetője.

Kihangsúlyozta, hogy magyarnak lenni azt jelenti: szeretjük a hazánkat és tiszteljük egymást.

"Összeköt bennünket a szívünk, az emlékeink, a hűség a hazánkhoz. Ha együtt maradunk, mindig győzni fogunk. Magasra a zászlókat, fel győzelemre! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! - zárta beszédét Orbán Viktor

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

metropol.hu

Gyomorforgató dolgok borzolják a kedélyeket az Ecseri út környékén, ki vannak akadva az ott lakók

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely stratégiai tanácsokat adott Gyurcsányéknak + videó

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Amerikai egyetemeket foglalnak el a palesztinpárti tüntetők

POLITIK

Nagy hatótávolságú rakétákat kap Ukrajna

POLITIK

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

POLITIK

A HAMÁSZ ekkor tenné le a fegyvert