KÜLFÖLD

„Őrület, hogy ilyesmi történhet az út szélén” – mondta a dráma után megkönnyebbült édesanya

A várandós nőnek elképesztő körülmények között kellett életet adnia negyedik gyermekének.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő események zajlottak le egy eldugott kis brit benzinkúton a hajnali órákban. Egy várandós nő kénytelen volt az elhagyatott, sötét helyen világra hozni negyedik gyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stephanie Richardson kislánya hajnali 4 óra 30 perckor született meg az angliai Durham városának egy kis benzinkútján. Stephanie-nál négy órával korábban indult be a szülés, a család riadóztatta jó barátját, aki szülésznőként dolgozik, és elindult autóval a közeli kórházba, ám a kis Lucy nem tudott várni tovább. Azonnal meg kellett állniuk egy útba eső benzinkútnál. A koromsötét helyen alig lehetett látni valamit, de a nőnek muszáj volt itt életet adnia gyermekének.

Képünk illusztráció (Fotó. Pixabay)

Stephanie és párja, Matthew a szülésznőként dolgozó jó barátjuk segítségével ott a benzinkúton sikeresen világra segítette az új jövevényt. A művelethez egyikük egy elemlámpával világított közben, mert koromsötét volt a helyen.

„Most már jól vagyok, de ez az egész teljesen hihetetlen volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen dolgok történhetnek az út szélén” – idézte az édesanyát az eseményről tudósító DailyStar.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?