INSIDER

Siklóernyős is kereste a Korfun eltűnt magyar nyugdíjast

Rengetegen aggódtak a 70 éves Katalinért, de végül megkerült épségben!
címkék:

3 napig keresték, de végül szerencsésen megkerült az a 70 éves magyar asszony Korfun, aki az unokáival és egy csoporttal utazott ki egy utazási iroda szervezésében Sidari városába. A hét napig tartó buszos kirándulás szombaton kezdődött, és az elején rendben is zajlott. K.-né Sz. Katalint a többi résztvevővel együtt busszal szállították ki a városba, ahová biztonságban meg is érkeztek – aztán az idős asszonynak pár óra múlva nyoma veszett. Napokig keresték nyomkövető kutyákkal és siklóernyőssel is Kati nénit a görög szigeten, akit végül egy
másik szállodában találtak meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Több mentőcsapat is kereste az édesanyámat, akiknek nagyon
hálásak vagyunk!”

 

– kezdte a -nak az asszony fia, Zoltán.

– Szombaton reggel érkeztek meg Sidariba, ahol a Nikos Pool nevű apartmanházban szálltak meg. Volt menyével és két unokájával együtt utazott. Busszal mentek, hosszú és fárasztó volt az út, ezért édesanyám le akart pihenni a strandolás előtt, de a gyerekek nagyon ki szerettek volna menni a partra a menyével. Azt mondták, hogy szívesen megvárják, de édesanyám jó szívvel elengedte őket – tette hozzá az asszony fia.

- Elmagyarázták neki, hogy hol van a közeli part, ahol majd megtalálja őket, ha felébred. Azt is megbeszélték, hogy ha valami történne, elérik egymást telefonon.

De amikorvisszaértek a szállásra, anya eltűnt és a telefont se vette fel. Kaptunk olyan információt, hogy a városban sétálgat, állítólag egy benzinkúton is feltűnt, de 3 napig nem került elő! Rémisztő volt! Sokan mentek segíteni keresni, keresték kutyákkal és siklóernyősökkel, és végül szerencsére megtalálták egy másik szállodában! Szerencsére nincsen semmi baja, de amint tehetem, a testvéremmel én is kiutazok Korfura, hogy meggyőződjünk róla, hogy épségben van és elvisszük orvoshoz is – mondta az asszony fia.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?