Létrehozva: 2022.01.19.

Sokkolta a bécsi szülőket az iskolai szexóra

Egy tanárnő hat-tíz éves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést és szemléltetésként egy női babát használt.

A bécsi Kronen Zeitung korábbi cikkéből kiderült: botrányos gyakorlattal mutatták be a gyerekeknek a szexualitást egy helyi iskolában.

A tanárnő a hat-tíz éves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést és szemléltetésként egy női babát használt. A „felvilágosítás” arra is kiterjedt, hogy a lányok használhatják az ujjaikat is szex közben. Néhány gyereket ez annyira felzaklatott, hogy tiltakozni próbált, az egyik fiú közölte a tanárnővel, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni, de a pedagógus azt válaszolta, hogy muszáj.

Az érintett fiút az eset után ki is vették a szülei az iskolából, akik arról is beszámoltak a lapnak, hogy soha életében nem látták még ilyennek a gyereket, összeomlott.

Pár nap múlva az iskolai „szexóra” újabb megdöbbentő következményével szembesültek a szülők. Az egyik osztálytárs vendégeskedett náluk, és mint máskor is, játszott a tízéves lányukkal, majd hirtelen le akarta húzni a nadrágját.

Egy másik beszámoló szerint a tanárnő arról is beszélt a gyerekeknek, hogy aki nem akar kisbabát, az használhat óvszert. „Ezzel az információval nem tudnak mit kezdeni a gyerekek, hiszen még túl fiatalok hozzá” – mondta idegesen az egyik apa.

„Ez megijeszti a gyerekeket, hibás módon közelítik meg a témát, mert megsértik a szemérmesség természetes határát. A szexuális nevelésnek mindig korosztálynak és a fejlettségnek megfelelőnek kell lennie. A hat vagy tízéves gyerekeket nem érdekli még a nemi aktus” – fejtette ki az osztrák lapnak Peter Stippl, a Pszichoterápiás Szövetség elnöke, aki teljesen elhibázottnak ítélte ezt afajta felvilágosítást.

Az Origo közben arról ír, hogy a CitizenGo online petíciós oldalán bécsi civilek tavaly novemberben nyílt levelet írtak a bécsi alpolgármesternek Soha többé erőszakos szexuális oktatást címmel. Christoph Wiederkehr, Bécs zöldpárti polgármester-helyettese ugyanis még nyáron azt ígérte, hogy kivizsgálja a botrányos ügyet, de azóta sem történt semmi.

A petíció aláírói hangsúlyozzák, hogy szerintük nemcsak ezt az ügyet kell feldolgozni és tisztázni, hanem a szexuális nevelést is alapjaiban kell megreformálni, és ebbe a szülőket is jobban be kell vonni.

„A genderpropaganda azért célozza a gyerekeket, hogy az új nemzedékekbe beültessen egy olyan szemléletet, amely a normálistól teljesen eltér” – mondta az esettel kapcsolatban Fricz Tamás az M1-en. Az Alapjogokért Központ tanácsadója szerint

a magukat civilnek mondó szervezetek lopakodó üzemmódban igyekeznek megváltoztatni a gyerekek gondolkodását.

„Ezek a civil mozgalmak, NGO-k, egyesületek, amelyek beavatkoznak a normális intézmények működésébe, lopakodó módon egyébként, behatolnak ezekbe az intézményekbe, főleg óvodákba, iskolákba, akkor lényegében véve tényleg át lehet alakítani a fiatal generációk gondolkodásmódját” – hangsúlyozta Fricz Tamás.

Fricz Tamás szerint az állam fel tud lépni az ilyen módszerekkel szemben, ezért fontos a gyermekvédelmi törvény és a gyermekvédelmi népszavazás.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban a népszavazással kapcsolatban úgy fogalmazott: a gyerekek szexuális nevelésében a szülőnek kell eldönteni, hogy milyen ütemben, hogyan, milyen kifejezésekkel vezeti be a saját gyerekét az emberi életnek ebbe a bonyolult világába, és ne az iskola vagy általa meghívott civil szervezet érzékenyítse.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

magyarnemzet.hu

Brutális, akár 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk hazánkban is

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Brüsszelben úgy gondolják: a tömeges bevándorlás aranyat ér. Vajon kinek?

POLITIK

Terrorriadó a német strandokon: Felfegyverkeznek a fürdők az erőszak ellen

POLITIK

Háborús pszichózis: Óriási fegyverkezésbe kezdenek a britek

POLITIK

Már fél millió ukrán katona esett el a háborúban

POLITIK

Katonákat küldhet Ukrajnába az Egyesült Államok

POLITIK

Reális az atomháború veszélye