INSIDER

Szívmelengető: rátalált az igaz szerelem a Duchenne-szindrómás Dávidra – fotók

A fiatalok már a közös jövőn gondolkoznak.
  • Szerző: Ripost

A Duchenne-szindróma egy olyan betegség, ami az izomsejtek folyamatos leépülésével jár. Csorba Dávid beszélni is csak suttogva tud, egy lélegeztetőcsövön át veszi a levegőt. Ő azonban most mégis boldog. Huszonnégy éves párja, Németh Kamilla az interneten látta először kedvesét.

„Olvastam róla egy cikket, és felvettem vele a kapcsolatot, szerettem volna magabiztossá és boldoggá tenni. Sokat beszélgettünk, majd volt egy kis összeveszés, de aztán minden jól alakult” – meséli a Borsnak Kamilla.

Dávid és Kamilla
Fotó: Bors

„Az első randink nagyon furcsán alakult. Dávid házhoz hívott egy fodrászt, ugyanis az állapotától függetlenül rengeteget ad magára. Egy ápoló velünk volt a randi közben, de minden szuperül alakult, egymásra találtunk” – mondja Kamilla, aki, amikor csak teheti és nem dolgozik, akkor Dávid mellett van.

Szabadidejükben rengeteget beszélgetnek, filmeznek, játszanak, és egy spéci szerkezet segítségével még arra is van lehetőség, hogy néha az utcára kimenjenek. Eközben azonban számos kellemetlen megjegyzés éri őket: miért választ egy ágyhoz kötött férfit egy ilyen csinos nő?

Már a közös jövőn és a házasságon gondolkodnak a fiatalok
Fotó: Bors

„Minket ez egyáltalán nem érdekel, a lényeg, hogy mi ketten boldogok legyünk. Nagyon sok a rosszindulatú ember, de ezeket a megjegyzéseket elengedjük a fülünk mellett. Az a fontos, hogy mi szeretjük egymást. Én úgy imádom, ahogy van! Dáviddal nagy terveink vannak. Egyszer szeretnénk egy külön lakásba költözni, ő pedig amondó: amint egyenesbe jövünk, meg fogja kérni a kezemet!”

A fiatalok jelenleg egy webshopot üzemeltetnek, Dávid pedig folyamatosan blogol, aktív a közösségi médiában, és már egy könyv szerzőjének is mondhatja magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?