Létrehozva: 2020.11.12.

Tömegbunyóval búcsúzott a kijárási tilalom utolsó estéjén a bulinegyed

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott szigorítások értelmében a kocsmáknak és szórakozóhelyeknek kedd éjféltől be kellett zárniuk. Hogyan telt az utolsó szabad este? A bulinegyedben egy hatalmas tömegverekedéssel, csattantak a pofonok, repültek a székek.

„Kedves Hölgyek és Urak, Fiúk és Lányok! Bizonyára hozzátok is eljutott már az új korlátozások híre, így egy hónapra ismét el kell búcsúznunk egymástól. De ma és holnap, azaz hétfőn és kedden még egy utolsó megborulásra várunk titeket, ahol úgy berúgunk majd, hogy egy hónapig alapból sem innánk!” Ezzel a szöveggel és egy egyet fizet kettőt kap sörakcióval próbálta becsalogatni a fiatalokat egy Erzsébet körúti bár, ahol a zárás előtt néhány órával alakult ki a balhé, amire rövidesen több tucatnyi rendőrautó jelent meg a helyszínen.

– Annyi rendőrautó volt, hogy még a villamos útját is elállták. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy egy fiatal lány miatt alakult ki a verekedés, aki a barátjával és a társaságukkal volt lent a helyszínen. A másik brigád támadt rájuk valamiért, amibe mások is becsatlakoztak. Összesen több mint 10 ember ütötte egymást, valaki pedig még paprikaspray-vel is befújt – mesélte a Borsnak egy fiatal lány, aki éppen arra sétált.

Az elmondások szerint a bárt teljesen szétverték, a székeket és asztalokat is felforgatták, a bunyó pedig még kint is folytatódott. Az eseményeket sokan videózták, de voltak olyanok is, akiket még ez sem tudott kizökkenteni, hogy kiélvezzék az utolsó szabad estéjüket.

A rendőrségre végül negyed 11-kor érkezett bejelentés ar­ról, hogy a vendéglátóhelyen két társaság összeverekedett. A zsaruk a helyszínről a verekedéssel összefüggésben öt embert állítottak elő a kerületi rendőrkapitányságra.

– A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást, mely során három férfit és két nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A verekedésben részt vevők közül ketten könnyű sérülést szenvedtek, más az eset során nem sérült meg. Az eljárást a kerületi rendőrkapitányság a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett folytatja – közölte kérdésünkre a BRFK kommunikációs osztálya.

Az Országos Mentőszolgálattól megtudtuk: a helyszínre riasztott mentők két könnyebben sérült nőt láttak el, akiket ezután kórházba szállítottak.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

mandiner.hu

Magyar Péter, a baloldal bántalmazó Messiása

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

travelo.hu

Kilőtték a szlovákiai Liptószentmiklóson öt embert megsebesítő medvét

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút

POLITIK

Az oroszok újra Herszont támadják

POLITIK

A brit légierő hat vadászgépe Romániába érkezett