INSIDER

Tragédiával végződött a két magyar tini randevúja

A fiú udvarolt a lánynak, és jól kivilágított kerékpárjukkal együtt bicikliztek este hazafelé, amikor jött egy részeg sofőr… A 35 éves férfi mindkettőjüket elgázolta Cegléden. A lány azonnal életét vesztette, a fiú agyrázkódással kórházba került – másnap tudta meg, hogy a lány, akinek udvarolt, már halott…
címkék:
  • Szerző: M.N.

Gyertyák és virágcsokrok – így emlékeznek a baleset helyszínén arra az életvidám 17 éves lányra Cegléden, akit a barátjával együtt elgázolt egy részeg sofőr a Mizsei úton.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy barátjuknál töltötték a napot

Békés szombatnak indult, egy barátnál találkoztak… A információi szerint B. Nikolett a nála egy évvel idősebb K. Bencével a fiú egyik barátját látogatták meg, nála töltötték beszélgetve az egész délutánt, majd kerékpárral elindultak haza…

- Mind a két bicikli ki volt világítva!

- mondta a -nak felháborodottan Niki egyik osztálytársa, aki éppen a baleset helyszínen készült gyertyát gyújtani, amikor kollégáink odaértek.

“Én nyitottam ki neki a kaput!”

A helyszínre B. Nikolett édesanyja is elment tegnap délután egy rokonnal, de mérhetetlen fájdalma miatt gyertyát gyújtani is csak segítséggel tudott. A gyászoló édesanya saját magát hibáztatja lánya elvesztéséért.

– Az én hibám, én nyitottam ki neki a kaput! Én engedtem el... Soha többet nem jön haza hozzám!

- ismételgette sírva az anya, miközben lánya kinyomtatott fotóját szorította a szívéhez.

Niki, az áldozat

Bence semmire sem emlékezett

A információi szerint a fiú udvarolt a lánynak, örült minden percnek, amit együtt töltöttek. Most akkora ütést kapott a részeg sofőr autójától, hogy utólag nem is emlékezett, mi történt – azt is a mentőktől tudta meg, hogy elgázolták.

- Bencét kórházba szállították, neki agyrázkódása lett. Amikor felébredt, nem emlékezett semmire... Amikor elmondták neki, hogy Niki meghalt, nem akarta elhinni, teljesen kiakadt – meséli a barátnő...

Bence Facebook oldalán is megemlékezett a fiatal lányról.

“Sok embernek fogsz hiányozni!”

- írta. Szombaton a baleset helyszínén megemlékezést tartottak a fiatalok barátai és családtagjai.

Otthonában fogták el a sofőrt, még részeg volt

A két fiatalt fékezés nélkül gázolta el az autós, a 31 éves, csemői F. Attila. Kiderült: nem állt meg segítséget nyújtani, ugyanis ittas volt, hanem otthagyva a két tini összetört testét és a kerékpárok roncsait inkább hazament. Az ittas sofőrt 50 perccel később az otthonában fogták el, ekkor még mindig részeg volt.

A cserbenhagyónak utasa is volt, ő sem szólt

Ami különösen durva: volt egy utasa is – és ő sem szólt neki, hogy álljanak meg segíteni… Az utast tanúként hallgatják ki a rendőrök. A sofőrt őrizetbe vették, halált okozó ittas járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt indult ellene eljárás.

címkék:
És ezeket olvastad már?