Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.10.28.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

RENDŐRÖKRE TÁMADTAK POLGÁRON

Videó készült arról, hogy két férfi rendőrökre támadt Polgáron, Hajdú-Biharban. A testvéreknek az nem tetszett, hogy el akarták vinni az apjukat. Szidták és lökdösték a rendőröket, miközben meg is ütötték őket. Végül nem csak az apát, de a két fiát is bilincsben vitték el. Az agresszív fiúkat most jogerősen is elítélték.

 

SZÉTKASZABOLHATTA AZ ÉDESANYJÁT

Összeszurkálta édesanyját az a pestszentlőrinci férfi, aki a nevelőapját is megölte. A nő egész testén találtak sebeket, sőt fia meg is vághatta őt. A környéken lakók azt mondják, a 40 éves férfi először nevelőapját, majd az édesanyját szurkálta. Egy szomszéd, aki jól ismerte a családot, úgy tudja, hogy az előtérben, a bejárati ajtó előtt rengeteg vérnyomot találtak. Az anya lehetett az, aki megpróbált elmenekülni.

 

KIREPÜLTEK A KETTÉSZAKADT AUTÓBÓL

Kettészakadt egy kocsi, az utasai pedig kirepültek, amikor egy kanyarban kisodródott és nekiütközött a jármű egy másik autónak. A kocsiban egy baráti társaság utazott. Egy 32 éves férfi, aki hátul ült, azonnal meghalt. Rokonai, akik a helyszínen voltak, sokáig azt sem tudták, hogy ki halt meg az utasok közül. Úgy tudjuk, a vétkes sofőr csak pár hete szerezte a jogosítványát.

MEGHALT A PARKBAN MEGVERT IDŐS FÉRFI

Meghalt az a 72 éves férfi, akit egy 27 éves férfi vert meg még október elején Miskolcon, egy edzőparkban. A támadó, nem tudni miért, ütötte és rugdosta is a fejét, szinte félholtra verte. A Tényeknek most a férfi fia írt levelet és közölte, hogy az apja a kórházi kezelés közben meghalt. A gyilkos korábban már feladta magát, most szakértők vizsgálják, hogy mi történt pontosan.

NYOLCGYEREKES CSALÁD HÁZA ÉGETT PORIG

Még nem tudja, hogy nincs hová hazamennie a kórházból az az anya, akinek vasárnap égett porig a háza Milotán. A nő várandós volt, egy nappal a tragédia előtt stroke-ot kapott, ezért azonnal meg kellett szülnie gyerekét. A férje és az idősebb gyerekek sem voltak otthon, amikor kigyulladt a házuk. Mindenük megsemmisült, az apa nem meri elmondani feleségének, mi történt.

MEGÖLT LÁNY CSONTJÁT TALÁLHATTÁK MEG

Gyerekcsontokat találtak gombászó turisták Szántódpusztánál még tavaly decemberben. Az orvosszakértő szerint a maradvány egy 13-14 éves kislányé lehet, aki az elmúlt húsz évben halhatott meg. A Tények információi szerint a koponya- és a bordacsontok egy zacskóban voltak, így felmerül a gyanú, hogy a gyereket megölték. A rendőrség most azt szeretné kideríteni, egyáltalán ki lehet az áldozat.

Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

Kínai horroréttermet záratott be a NÉBIH Budapesten. A távol-keleti kifőzdében borzasztó állapotok uralkodtak: hatalmas volt a mocsok, a pulton és padlón hemzsegtek az ételmaradékok. Egy közelben lakó nő szerint volt, hogy a kacsákat drótra akasztották ki, majd sámlin ülve pucolták meg az udvaron. Az ellenőrök ezen kívül is rengeteg hiányosságot találtak.

Gyerekek lettek rosszul egy kaposvári általános iskolában, miután tévedésből dohányzásról leszoktató tablettát vettek be, amit az egyik kisdiák vitt be magával otthonról. Azt hitte, cukorka és megkínálta vele az osztálytársait.

Gyerekek szeme láttára, légpuskával lőtt fejbe egy 65 éves férfi egy kutyát Füzesabonyban hétfőn. Az állat fejéből ömlött a vér, a lövedék a szemén keresztül a fülén jött ki. Azonnal kórházba vitték, ma (kedd) délelőtt életmentő műtéten esett át, a szemét eltávolították. A kutya gazdája ezután lemondott az állatról.

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasság első látásra: csalódott a menyasszony, nem ilyen férjet akart

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Három csillagjegy, aki mindig aggódik a pénz miatt: vajon te is köztük vagy?

vg.hu

Brit királyi család: nagy bejelentést tehetnek Katalin hercegnével kapcsolatban

mandiner.hu

Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból (VIDEÓ)

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Megvan a titkos recept: ebből a tésztából készül minden az albán pékségekben!

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Ha erről lemaradsz nem látod többször: ekkor nézz fel az égre a különleges látványért

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Hány évet kaphat, mivel vádolhatják meg Osváth Zsoltot?

POLITIK

Gyermekpornográfia: Osváth Zsolt megint próbálja elkenni az ügyet

POLITIK

A NATO bevetése Ukrajnában súlyos következményekkel járhat

POLITIK

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK

Ezért akar Macron NATO-csapatokat Ukrajnába

POLITIK

Erről szól valójában az ukrán háború?