POLITIK

Újabb botrányos döntést hozott a Kúria

Újabb arcpirító döntéssel alázta meg a kormányt a Kúria, és adott szabad kezet a magyar emberek akaratával ellentétesen Magyarországon migráns-propagandát terjesztő Soros-szervezetnek, a Helsinki Bizottságnak – írja a PestiSrácok.hu.
  • Szerző: Ripost

A kormány kénytelen volt tudomásul venni a Kúria azon újabb botrányos döntését, hogy a migránspropagandát és Soros-György áskálódásait néven nevező nemzeti konzultáció „megsértette” Helsinki Bizottság jó hírnevét.

A kormány közleményében ugyanakkor kiemeli, „továbbra is úgy gondoljuk, hogy a bevándorlás súlyos kockázatokat jelent Magyarország és Európa jövője számára. Minden lehetséges eszközzel fel fogunk lépni a migráció, és minden olyan tevékenység ellen, amely azt ösztönzi. A népszavazás és a nemzeti konzultációk eredménye egyértelműen megmutatta, hogy a magyarok nem akarnak bevándorlást, és szeretnék megőrizni Magyarországot magyar országnak”.

A Kúria szerint a Soros-kufárok jó hírnevét megsértette a Kormány azzal, hogy kimondta a tényeket tevékenységükről. A hírportál felidézte, mit is művel hazánkban ez az idegenből pénzelt gittegylet.

Fotó: PestiSrácok.hu

A Magyar Helsinki Bizottság számos alkalommal kezdeményezett bevándorláspárti akciókat, a Magyar Helsinki Bizottság ügyvédje 2015-ben két bangladesi bevándorló képviseletében beadványt nyújtott be a strasbourgi bíróságnak a magyar állam ellen.

A Magyar Helsinki Bizottság ellenezte és fellépett a déli határzárról szóló döntés ellen, nyílt levélben is tiltakozott ellene. Máshol vezetőjük úgy fogalmazott, hogy „a bevándorlás nem egy káros jelenség”.

Erőteljesen támadták a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt, amely fontos lehetőséget jelentett arra, hogy a magyarok elmondhassák a véleményüket a migrációról. Arra kérték a magyar állampolgárokat, hogy üresen küldjék vissza a válaszborítékokat. Internetes oldalt is indítottak a konzultáció ellen, „bevándorló vagyok” néven.

A Magyar Helsinki Bizottság beszámolói alapján csak 2018-ban több mint 114 millió forint támogatást kapott a Soros György által finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítványoktól. Arról a milliárdosról van szó, aki korábban azt szorgalmazta, hogy az Európai Unió évente fogadjon be egymillió bevándorlót. Soros György a betelepítési kvóta mellett is érvelt, és úgy fogalmazott: terve megvalósításában a nemzeti határok jelentik az akadályt.

Mindez a magyar bíróságot arcpirító mód nem győzte meg, hogy semmi nincs rendben a Helsinki Bizottság háza táján – írja a PestiSrácok.hu.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?