KÜLFÖLD

Jóízűen akart falatozni, de a nő sokkal húsosabb dolgot talált a szőlőben

Megkívánta a finom falatokat, de nem jár szerencsével az ausztrál nő, aki szőlő helyett egy apró tetemre bukkant a szemek között.
  • Szerző: Ripost

Talán sosem fogja többé kívánni a szőlőt Emma, aki az egyik pénteki napon egy ausztráliai szupermarketbe sétált be. A hölgy Woolworths-ban megkívánta a szőlőt és egy csomagot vett le a polcról. Amikor hazaért, elborzadt: egy egértetemet pillantott meg a szőlő fürtjei között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Facebookon is megosztotta

A peches vásárlónak egy szempillantás alatt elment az étvágya, és billentyűt ragadott. „Kedd este minden étvágyam elment, amikor a csomag magnélküli szőlő fürtjei között egy visszataszító egérmagzatot találtam” – meséli Emma.

Nem tudják, mi történhetett

A hír a sajtót is bejárta, a helyi szupermarket pedig rögtön bocsánatért esedezett. A boltvezetés felajánlotta a kiábrándult nőnek, hogy visszatérítik a pénzt és visszaviheti a szőlőt. Azt is közölték, hogy utánajárnak, hogyan kerülhetett egér a szőlő közé. – írja a Dailyhunt.

szőlő

Fotó: illusztráció/pixabay.com

Nem ez volt az első eset

Az ausztrál szupermarket már külön kasszát is üzemeltethetne az ilyen elrettentő esetekre. A portál szerint nem ez volt az első alkalom, hogy valami gond volt az árucikkekkel. Legutóbb egy ausztrál család járt hasonlóan. A család tagjai egy pillanat alatt falfehérek lettek, amikor az aznapi salátatáljukban egy kígyó bújt meg. „Mozgott és nyelvét is kiöltötte” – mesélte a lapnak az egyik családtag, kiemelve: inkább örültek volna valami féregfélének, mint egy hatalmas kígyónak. A dolog pikantériája, hogy a szupermarket az utóbbi esetben sem vette le a polcokról a termékét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?