Létrehozva: 2023.08.18.
Módosítva: 2023.08.22.

Ezekre a termékekre érdemes lehet várni Black Fridayig!

November utolsó hete a vonzó bolti kiárusítások időszakához kapcsolódik. A Fekete Péntek, avagy Black Friday egy kitűnő alkalom arra, hogy jelentős megtakarításokat érjünk el. Érdemes utánajárni, hogy pontosan mikorra esik, és mit érdemes ebben az időszakban vásárolni.

Világszerte emberek milliói halogatják a vásárlási döntéseiket arra a pillanatra várva, amikor az általuk áhított termékek a lehető legnagyobb kedvezménnyel elérhetők. Nyilván több ilyen eseménytípus is megtalálható a marketinges naptárakban. Hagyományosan a különféle üzlettípusok különleges ajánlatokkal készülnek a legfontosabb ünnepek előtt. A kereskedelem igazi ünnepe azonban hosszú évek óta az amerikai hálaadás utáni péntek, azaz a népszerű Black Friday. A november végén elérhető promóciók a nagyszerű ajánlatok és a vonzó kedvezmények alternatívái, és a különféle helyhez kötött és online üzletekben egyaránt fellelhetők. Természetesen ideális lehetőség a karácsonyi ajándékok beszerzésére vonatkozóan is, így érdemes korábban érdeklődni az akciós ajánlatokról, és előre pontosítani a bevásárlólistát – így itt is hagyjuk az Euronics Black Friday legfőbb útmutatását.

black friday
Fotó: freepik.com

Black Friday 2023 – mikorra esik?

A Black Friday az amerikai hálaadás utáni péntekre esik. Ennek megfelelően általában november utolsó péntekjén számíthatunk rá. 2023-ban a Black Friday keretében készült akciók november 24-én lesznek elérhetőek, az esemény azonban egyre inkább nem csupán egyetlen napra korlátozódik. A Black Weekend vagy a Black Week lehetővé teszi, hogy sokkal hosszabb ideig élj a különleges ajánlatokkal. Nagyon gyakran beindítja a karácsonyi akciók időszakát, mert így biztosan több lehetőség nyílik vonzó árakon vásárolni. Ennek a hagyománynak az alapján jött létre egy újabb bolti akciókkal teli nap: a Cyber ​​Monday, azaz a Fekete Pénteket követő hétfő, amikor elsősorban elektronikai és új technológiákkal kapcsolatos akciókra számíthatsz.

Mit érdemes vásárolni Black Friday idején?

A Black Friday gyorsan népszerűvé vált szinte az egész világon, így hazánkban is. Ez idő alatt szinte minden üzletben megfigyelhetők akciók – nem csak az elektronikai cikkeket vagy háztartási gépeket árusító kereskedelmi egységekben, hanem a ruha- és élelmiszerboltokban is. A Black Fridayt azonban elsősorban nagyobb beruházási kalibert képviselő vásárlásokkal érdemes megvárni. Kiderülhet, hogy ilyenkor akár több tucat százalékkal is olcsóbb lesz a kiválasztott és régóta áhított termék. Az érdekes, kedvezményekre jogosító ajánlatok leggyakrabban mind a helyhez kötött, mind az online áruházakban használhatók, így a legjobb akciók megtalálása nem lesz nehéz, mindeközben még az otthonodat sem kell elhagynod.

Készpénzkölcsön, amely segít valóra váltani álmaid

A Black Friday és a hozzá kapcsolódó egyéb tevékenységek keretében elérhető ajánlatokat kétségtelenül érdemes kihasználni. Ez akkor is megtehető, ha nem rendelkezel a szükséges pénzeszközökkel, vagy inkább hosszabb időre szeretnéd elosztani a kifizetést, aminek köszönhetően az kevésbé terheli a háztartás aktuális költségvetését. Jó ötlet lehet az alacsony törlesztőrészletű készpénz kölcsön. A pénz bármilyen célra felhasználható, és akár több különböző vásárlási cél is elérhető egyszerre. Egy jól megválasztott ajánlat még nagyobb megtakarítást tehet lehetővé, így érdemes jó előre átgondolni a lehetőségeinket.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Dárdai Bence német magyar fociválogatott

origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

borsonline.hu

Mit látsz meg először a képen? A válasz sokat elárul a személyiségedről!

mandiner.hu

Forgács István: Ha Karácsony marad, a cigányok szép lassan elbontják Budapestet

life.hu

Esküvőjükről osztott meg soha nem látott fotót Katalin és Vilmos, de valami nem stimmel

hirtv.hu

Bőnyi késelés: megszólalt a rendőrség + videó

origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

hirtv.hu

Íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

A tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztásának tökéletes útmutatása a Glamira segítségével

PR

Innovációval a gyerekek életéért (x)

PR

Lakóautó bérlés: amiket érdemes tudni

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)