Létrehozva: 2015.12.10.

Hetek óta nem működik a Telekom online ügyfélszolgálata!

Az ügyfelek tajtékoznak: bonyolult számlát fizetni, nem férnek hozzá az adataikhoz, a cégek pedig nem tudják lezárni a könyvelésüket.

Új rendszert fejlesztenek a Telekomnál - legalábbis ezzel indokolják a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy hetek óta akadozik vagy éppen elérhetetlen az online ügyfélszolgálatuk.

Aki próbált már valaha valamit telefonos ügyfélszolgálaton keresztül elintézni, annak nem kell magyarázni, hogy ez miért ilyen dühítő: az online felület éppen arra való, hogy elkerüljük az időrabló azonosítást és a bolyongást a telefonos menüpontok között.

Küzdj, hogy fizethess!

Több olvasónk is jelezte: amikor számlát próbált befizetni, már 3 hete is azt a választ kapta, hogy a rendszer aznap megjavul. Aztán mégsem javult meg. Illetve különböző fórumokból az tudható meg, hogy bizonyos böngészőkön néha elérhető a rendszer, bizonyosokon sohasem. Mi is felhívtuk a problémával a telefonos ügyfélszolgálatot, ahol a (valóban nagyon kedves és türelmes) munkatárs azt tanácsolta, hogy inkább más úton próbálkozzunk.

Úgy tűnik, a problémát a mai napig nem sikerült kiküszöbölni a cégnél, munkatársaink próbálkozására is a hibaüzenet jön elő a honlapon, illetve a következőhöz hasonló kommentekkel lehet folyamatosan találkozni a Facebookon:

Nem csak egyszerű kényelmetlenség

Bőven akad olyan ügyfél, akinek emiatt kikapcsolták a szolgáltatását vagy éppen duplán vették le a számlájáról a díjat, nekik minden esetben jóváírást vagy visszatérítést ajánlanak fel.

Igazán viszont a cégeket dühíti a dolog: a könyvelőknek szükségük van a papír alapú számlákra ahhoz, hogy le tudják zárni a vállalatok könyvelését. Számlát nyomtatni viszont - szintén a "technikai hiba" miatt nem lehet - márpedig ma már kevesen kérik, hogy a szolgáltató nagyon drágán, papíralapon küldje ki a részletes telefonszámlát.

Természetesen próbáltuk elérni a Telekom sajtóosztályát, de még az ügyfélszolgálat rendszerén keresztül sem sikerült. Ha nyilatkoznak az ügyben, azonnal frissítjük a cikkünket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

borsonline.hu

Fokozódik a botrány! Sírva omlottak össze a Next Top Model Hungary lányai

magyarnemzet.hu

Elképesztő, amit Sallai a németektől kapott a pocsék tizenegyese után + videó

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

mandiner.hu

Kövessék a pénzt! – a CIA egykori specialistája kitálalt az Északi Áramlat felrobbantásáról

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

travelo.hu

Kína egyik legvonzóbb látványosságáért most csak Fejér megyéig kell menni

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-