Donald Tusk: a NATO katonái már Ukrajnában vannak

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2016.06.11.

Pornóval zsarolták meg a magyar anyukát!

Modellmunkát ígértek neki a csalók, õ pedig túl késõn jött rá, hogy csak átverik.

A Modell Leszek nevű Facebook-oldalt lájkolta be az a vidéki fiatal anyuka, akinek két este alatt pokollá és rettegéssé változott az élete. A %RIPOST%-nak utólag már azt mondja, tudja, hogy rettenetesen buta és naiv volt, hogy bedőlt a csalónak. Sok más fiatal nővel beszélt azonban, akik ugyanúgy pórul jártak, mint ő. Ezért szeretné, ha napvilágot látna története, hogy mások okulhassanak belőle.

Zsófia (aki igazi nevét nem szeretné felfedni) egy hétvégi napon kezdett levelezésbe a Modell Leszek nevű oldallal, melynek üzemeltetői alkalmankénti 40 ezer forintért ajánlottak fotózásos munkát a nőnek.

Zsófia pedig pénzt is szeretett volna keresni, és mint bevallja, kicsit unalmas hétköznapjaiba is csempészett volna valami kis izgalmat. Így aztán beszélgetésbe kezdtek, majd először visszafogottabb, ruhás képeket küldött, később az

egyre sürgetőbb unszolásnak eleget téve merészebb fotókat is továbbított.

Igaz, közben valószínűleg gyanakodott, hiszen rá is kérdezett, hogy voltaképpen kivel is beszél, de a csaló a jól ismert trükköt alkalmazta: "nem bizonygatok semmit, várnak a munkára elegen."

Ez már ahhoz is elég volt, hogy az anyuka webkamerát kapcsoljon, és ha csak rövid pillanatokra is, de nemcsak meztelenül mutatta meg magát, hanem magához is nyúlt.

Aztán már hiába visszakozott, jött a zsarolás: ha nem folytatja a "játékot", kiteszik az internetre a fotóit, tudják a nevét, felkeresik a férjét! A fiatal nő először felkereste a rendőrséget is, ők azonban lebeszélték a feljelentésről. A Modell Leszek profilt ugyanis azóta törölte a Facebook, a fiók ellenőrzés alatt van. Valószínűleg egy vagy több magyar személy állhatott mögötte, akiknek semmi közük nincs a fentebb említett spanyol modellügynökséghez, mindössze magyar lányokra, asszonyokra vadásztak, akiket nézegethettek kicsit az interneten.

Ha bejött a zsarolásuk, jól jártak, áldozataik megtették, amikre kérték őket, ha nem, akkor sem történt semmi, legfeljebb tovább kellett keresgélniük. Zsófia több másik fiatal nővel is felvette a kapcsolatot, akik ugyanúgy jártak, mint ő.

Õ és a %RIPOST% is azt javasolja, senki ne dőljön be az ehhez hasonló trükköknek. Fotózáshoz általában személyes válogatásokon keresnek alanyokat, de webkamerában vetkőzni, maszturbálni biztosan nem kell semmilyen tisztességes munkához!

 

origo.hu

Alufóliasisakos Magyar Péter: a röhögéstől fetreng az internet az újabb bukásán és elmebeteg magyarázkodásain - a legjobb mémek!

origo.hu

Ilyen állapotban van Bodrogi Gyula a balesete után

borsonline.hu

Ezt látnod kell: A Házasság első látásra Encije vadiúj külsőt villantott – fotó

magyarnemzet.hu

Magyar Péter leállíttatta a belvárosi villamosokat és újra előjött a mobilzavarós konteóval

ripost.hu

Borzalmas baleset Budán, rohantak menteni, a villamos is leállt

hirtv.hu

Nógrádi György figyelmeztetése a háborús pszichózis kapcsán + videó

origo.hu

Órákon belül hatalmas napkitörés éri el a Földet

travelo.hu

Videó: Ez az utas a repülőn szokatlan helyet választott az alvásra

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Harry herceg elszólta magát: így fogadta visszatérését a királyi család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-