Létrehozva: 2017.03.18.

Így búcsúzott, ez volt az öngyilkos magyar tini utolsó üzenete

Szörnyû tettének több elõjele is volt, mégsem vette senki komolyan. Még legjobb barátai is azt hitték, csak egy újabb hullámvölgyrõl van szó. Hiba volt...

Egyetlen fejlövéssel végzett magával az a bonyhádi fiú, aki öngyilkossága előtt valóságos ámokfutásba kezdett az M7-es autópálya mentén. F. Ádám négy benzinkútra is berontott, háromban lövöldözött, mielőtt úgy döntött, hogy eldobja magától az életet.

A tragikus sorsú tini egyik lány barátja a Borsnak árulta el, hogy a 18 éves fiú már többször kísérelt meg öngyilkosságot és rendszeresen vagdosta az ereit.

"Korábban többször írt, hogy sz.r az élete, meg akar halni, és azzal is fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Ezekről mindig lebeszéltem és értesítettem a testvérét. A halála előtti este több barátjánál és nálam is arról érdeklődött, hogy mi lenne az az utolsó dolog, amit öngyilkosságunk előtt tennénk. Sajnos nem vettem komolyan az üzenetét, azt hittem, hogy csak egy újabb hullámvölgyről van szó"

- mesélte könnyes szemmel a lapnak a lány, aki ma már nagyon bánja, hogy nem vették komolyabban Ádám kétségbeesett segélykiáltásait.

A tragikus sorsú tini sorsát valószínűleg édesanyja korai halála pecsételte meg, amit Ádám képtelen volt feldolgozni. Az érzékeny lelkű fiút akkor érte újabb csapás, amikor korábban minden bátorságát összeszedve szerelmet vallott a lapnak nyilatkozó barátnőjének.

"Három éven keresztül szinte mindennap együtt voltunk. Tavaly még szerelmet is vallott nekem, de visszautasítottam. Haragszom rá, itt hagyott mindenkit, aki szerette…"

- sóhajtott a gyászoló lány.

A csalódás ellenére Ádám párkapcsolatban élt halála előtt. Szörnyű tette előtt kedvesének is megüzente, hogy soha többé nem fognak találkozni...

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

mandiner.hu

Verhofstadt elismerte: Meg kell csinálni a házit

origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-