Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2017.07.08.

TV2 Tények - Ezek voltak a pénteki nap legfontosabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a Tv2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

ELÍTÉLTÉK AZ ALVILÁG PÉNZTÁROSÁT

Összesen 24 év börtönt kapott Kisbandi, és bűnbandája. A férfi a 90-es években az alvilág pénztárosaként vált ismerté. A mostani bandájával fantom cégeket csináltak, és szállítást vállaltak, de az árut a saját raktáraikba vitték. 355 millió forintnyi árut loptak így el. Többek között rengeteg csokit, gyógyszert, mosószert, szivattyút, és vaslemezt.

ALAKUL AZ ÚJ DINNYEBOTRÁNY

Megalázó a Tesco dinnyeakciója! Ezt állítja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Hatósági vizsgálatot kezdeményeznek az áruházlánc ellen, mert irreálisan olcsón, 99 forintért árulják a görögdinnyét, amivel szerintük veszélyeztetik a gazdák megélhetését. Majdnem 10 évvel ezelőtt az Auchan kínálta ugyanígy a gyümölcsöt: jóval a piaci ár alatt, akkor sikerült megállapodni.

PERCEK ALATT ÉGNEK HAMUVÁ A BUSZOK

Összesen 35 halott két nagyon hasonló buszbalesetben. Az egyik néhány napja Bajorországban, a másik, magyar iskolásokkal, Veronában. Mindkét helyszínen azért haltak meg sokan, mert egyszerűen nem tudtak kiszabadulni, és benn égtek a járműben. Miközben szakértők szerint ezek a buszok biztonságosak, mégis percek alatt porrá tudnak égni.

DARAZSAT KERGETETT HÁZAT DÖNTÖTT

Letarolt egy családi házat és a nappaliban állt meg egy kamion Vidnyaszőlősön, Zala megyében. A becsapódás után a ház tetejét már csak a vezetőkabin tartotta, így a tűzoltóknak először alá kellett dúcolni az épületet, hogy kivontathassák alóla a kamiont. A sofőr azt mondta, menet közben berepült hozzá egy darázs, azt akarta kikergetni, de mivel allergiás a csípésre, annyira megijedt, hogy elrántotta a kormányt, ezért rohant bele a családi házba.

VESZÉLYES SZÚNYOGOK MAGYAROROSZÁGON

Komoly betegségeket képesek terjeszteni az újonnan megjelent szúnyogok Magyarországon. A nemrég Pécsett felfedezett koreai szúnyog például halálos fertőzést hordoz magában. A rovar túlélte a telet és szaporodik. A szakember szerint nincs ok a pánikra, mert ezeket a fajokat is irtják már. Ezen a héten 60 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

origo.hu

Így sodródhat bele egész Európa a háborúba

mindmegette.hu

Így lesz csodásan dús a leander - íme az olasz trükk!

hirtv.hu

Gyurcsány egykori minisztere is felbukkant Magyar Péter mögött

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

vg.hu

Harmadszor is csökken az üzemanyagok ára, olajat talált a Mol – heti összefoglaló

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

mindmegette.hu

A víz már nem divat: csapvíz helyett ezt isszák a magyar fiatalok

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-