Létrehozva: 2017.12.10.

Az utolsó élő Corvin-közi harcosok egyike nekiment Vonának

A Corvin-köziek legendás fõparancsnokának, Pongrácz Gergelynek az öccse András. Elege lett abból, ahogy a Jobbikot szerinte tönkretették.

Vona Gábor vegye le elnöki irodája faláról Pongrátz Gergely fotóját, mert a Jobbikot a kommunisták felé vezeti, s ezzel szétveri a pártot. Vona méltatlanná vált arra, hogy az ’56-os hősök emlékezetével hozza összefüggésbe magát – írta a PestiSrácok.hu-hoz eljuttatott levelében a szabadságharc résztvevője, a legkisebb Pongrátz fiú. Pongrátz András teljesen kiábrándult a Jobbikból, ahogy szerinte sok korábbi szimpatizáns is, akiknek – úgy gondolja – most már a Fidesz mellett a helye.

 Pongrátz András nem tudja elfogadni, hogy a legutóbbi, a Corvin közben tartott, a Jobbik által szervezett ’56-os megemlékezésen Vona Gábor pártelnök a bátyja képe mellett tetszelgett beszéde közben. András bácsi – aki testvérével együtt ott volt a Jobbik megalakításánál – levelében azt írta:

Amit Gergely bátyám mondott a Jobbik alakuló ülésén a fiataloknak, az a szellemiség nagyon messze van attól amit Vona Gábor ma művel. Gergely bátyám soha nem egyezne bele hogy kommunistákkal, vagy reform-kommunistákkal álljon össze a Jobbik a  2018-as választási győzelem érdekében.

Szegény Gergely bátyám forog a sírjában a Vona viselkedése miatt.  Ki engedte meg neki, hogy kitegye Gergely fényképét a szánalmas megemlékezésre?

Az esemény szerinte azért volt szánalmas, mert a gyér hallgatóság bizonyosságot adott a Jobbik hanyatlásáról, amiről Vona Gábor, és a párt jelenlegi vezetése tehet. A Fidesz megemlékezésén éppúgy esett, de a sok ezer esernyő megmutatta a kormánypárt egyre erősödő népszerűségét, és azt is igazolta, hogy mára nagyon sok egykori jobbikos pártolt át a Fidesz mellé és rá fog szavazni a jövő évi választáson – írta Pongrátz András.

A forradalmár szerint a Jobbik sokkal jobban tenné, ha megmaradna egy húsz-huszonöt százalékos támogatottságú ellenzéki erőnek, mint hogy lepaktál a kommunistákkal – mindegy, hogy miképp nevezik magukat – a hatalom megszerzésének érdekében, mert ez az út a Jobbik széteséséhez vezet.

Teljesen kiábrándultam Jobbikból pedig minden erőmmel támogattam őket, ahogy Gergely bátyám is.

Ezen üzenetemmel egyúttal kérem, hogy Vona Gábor vegye le Pongrátz  Gergely fényképét az elnöki irodájának faláról, és a fotó addig ne kerüljön vissza oda ameddig Vonához hasonló alakok vezetik a Jobbikot."

– zárta levelét Pongrátz András.

Fotó: Youtube

origo.hu

Megmérgezték a TV2 párkeresőjének szereplőjét, szinte teljesen megvakult

origo.hu

Lengyelország evakuálására készül a lengyel védelmi miniszter

borsonline.hu

Azonnal ki kellett üríteni a Tescót - már a helikopter is leszállt a parkolóban

metropol.hu

Erre senki sem számított: fotóval jelentette be a váratlan hírt Szoboszlai Dominik

origo.hu

Órákon belül hatalmas napkitörés éri el a Földet

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Harry herceg elszólta magát: így fogadta visszatérését a királyi család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-