Létrehozva: 2019.01.28.

Beteg kislány adományát lopta el egy budapesti anyuka

A hároméves Hannának gyûjt kupakokat az Állatmentõ Liga, ám valaki ellopott tõlük egy kiló, azaz 50 forint értékû adományt. Videófelvétel is készült, az internetnek köszönhetõen hamar meglett a tolvaj!

Többször beszámolt a %RIPOST% arról a 3 éves kislányról, akinek a családja kupakokat gyűjt, hogy az azért kapott pénzt a gyógyíttatására fordítsák. Hanna súlyos beteg, háromszoros agyvérzéssel és vesevéna trombózissal született, így maradandó agykárosodást szenvedett. Teljes bal oldalát érintette a stroke, ezáltal a bal kezét fogásra abszolút nem tudja használni, a bal lába pedig sokkal gyengébb. Az orvosok lemondtak róla, de a család nem adja fel: a kislány állapota a kezelések után látványosan javulni kezdett!

A kupakgyűjtésben nemcsak a %RIPOST%, hanem az újpesti Állatmentő Liga is beszállt, a szervezet éjjel-nappal várja az adományokat, amit a telephez vihetnek a segítők. Innét tűnt el hétvégén fél óra alatt egy zacskónyi kupak.

A babakocsis tolvaj körül is nézett, hogy látja-e valaki, de a kamerát nem vette észre. Leemelte a kilincsről az egy kilónyi, nagyjából 50 forintot érő kupakokat és a párjával elmentek

– mesélte a %RIPOST%-nak Pataki Gábor.

Az Állatmentő Liga elnöke fel is tette a kamerafelvételt Facebookra, az internet erejének köszönhetően hamar be tudták azonosítani a nőt.

Nagy meglepetésünkre hétfő délelőtt becsengetett és visszahozta az ellopott adományt. Hebegett, habogott, nem tudott magyarázatot adni tettére. A lényeg, hogy megszólalt a lelkiismerete és Hannának is el tudjuk küldeni majd a kupakokat

– mondta Pataki Gábor.

A kislány családja még mindig szívesen fogadja a kupakokat és fémdobozokat, egy-egy nagyobb mennyiségért akár el is tudnak utazni. Zsuzsi egyáltalán nem akart bankszámlaszámot közzé tenni, de amikor kiderült, hogy 45 forintot adnak egy kiló kupakért, sikerült meggyőzni a családot, hogy sokan vannak, akik azonnal szeretnének segíteni akár csak pár ezer forinttal is, ne vegyék el tőlük a lehetőséget. Így most a %RIPOST%-ban ismét közreadjuk számlaszámot, ahová bárki utalhat Hanna ápolásának támogatására és gyógyulásának megsegítésére. A kislány és családja ezúton is köszön minden eddig és jövőbeli segítséget! Név: Czékmány Zsolt - Bank: Cib bank - Számlaszám: 10700282-53211338-51100005 - Közlemény: Hannának.

origo.hu

Meglőtték Robert Ficót, kritikus az állapota

ripost.hu

Itt a vége, III. Károly váratlan lépésre szánta el magát

life.hu

Jennifer Lopez és 16 éves lánya kéz a kézben sétált Párizs utcáin: Emme-t csak ritkán láthatjuk

hirtv.hu

Egy kiszivárogtatott videóban hallható a Fico elleni merénylet elkövetőjének vallomása + videó

ripost.hu

Egyszerűen megállíthatatlanok: ez a négy csillagjegy sohasem adja fel

mandiner.hu

Véget ért Robert Fico műtéte: az orvosok mindent megtettek

ripost.hu

Tragédia érte Tóth Gabi szerelmét, Papp Máté Bencét

mindmegette.hu

Az air fryerek egészségügyi mellékhatásai, amikről senki nem beszél

ripost.hu

Az egész ország citromsárgába borul, az összes megyére figyelmeztetést adtak ki

ripost.hu

4 csillagjegy, akik szakítás után is megszállottan ragaszkodnak az exükhöz

ripost.hu

Ezt a három csillagjegyet nagy szerencse éri, míg a Nap és az Uránusz együtt áll

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-