RIPOSTER

A bácsi ütött először a villamoson, állítja a férfi barátnője

Önként ment be a rendőrségre és nem drogozott az a férfi, aki az 1-es villamoson ütött meg egy bácsit - legalábbis ezt mondja barátnője.
  • Szerző: A.Z.

Több mint fél éve tiszta volt, állítása szerint aznap este sem drogozott, amikor az atrocitás történt!

– mondta a Borsnak Zsani, annak a D. Zsoltnak a barátnője, aki az 1-es villamoson keveredett verekedésbe egy idős bácsival.

Egy utas telefonnal felvette a támadást, a barátnő szerint azonban a felvétel torzítja a valóságot.

"Leszögezem, nem voltam ott, nem láttam, mi történt, de állítólag vannak szemtanúk. Én azt tudom, amit Zsolt nekem elmesélt az egészről. A hírekkel ellentétben azt mondta nekem, nem volt benne drog, ezt majd a vérvétel úgyis igazolja. Arról is írtak, az édesapja kitette a viselt dolgai miatt. Maradjunk annyiban, az édesapja nem egy tisztességes ember, és több szót nem is érdemel. Zsolt azt mondta, amikor felszállt a villamosra, az idős úr már ott ült. Hangosan beszélt, kiabált, sokakat zavart a viselkedése, ittas volt. Zsolt is ivott, ez sem titkolta egy percig sem. Õ állítólag kérte az urat, fejezze be a hangoskodást, ne zavarjon másokat, az öreg ekkor esett neki, és megpofozta őt. Ebből kerekedett a balhé, aminek azt a részét rögzítették, amikor Zsolti is visszaütött" – magyarázta Zsani, aki kérdésünkre hozzátette: hiszi, hogy a rendőrségi nyomozás során is kiderül az igazság.

Azt ugyanakkor cáfolta, hogy Zsoltot elfogták a rendőrök, szerinte önként ment be, de már vártak is rá!

A fiatal lányt azért is viseli meg, hogy a párja közellenség lett az emberek szemében, mert szerelmével babát várnak, és fél, hogy ezek a stresszes napok a pici egészségének a rovására mennek.

És ezeket olvastad már?