RIPOSTER

A szakértő szerint profi a Teréz körúti robbantó

Profi módon megtervezte a merényletet a horgászsapkás férfi, akit egészen a Népligetig követtek a térfigyelő kamerák.

Úgy tűnik, profi támadó a Teréz körúti robbantás elkövetője, legalábbis a szakértők ezt állítják. Ahogy a %% is beszámolt róla, a horgászsapkás férfi 18 percet várt, hogy a két járőr elhaladjon a házi készítésű pokolgépe előtt, majd miután működésbe hozta, hidegvérrel átlépett áldozatain és elvegyült a budapesti forgatagban.

A %% úgy tudja, a merénylet után a Kertész utcán haladva ment a Blaha Lujza tér felé.

Lapértesülések szerint a támadót több köztéri kamera is felvette, a Blahától egészen a Népligetig sétált, ahol nyoma veszett. A %% által megkérdezett magánnyomozó szerint macska-egér játékot játszik a rendőrökkel a robbantó.

Szinte biztos, hogy mindent előre eltervezett a támadó. Nem véletlen a feltűnő sapka, ahogy az sem, hogy nyugodtan vásárolt egy üzletben a merénylet előtt. Tudatos lépések ezek a részéről, ahogy az is, hogy nem kerülte ki a kamerákat

- fogalmazott a szakértő, aki szerint az, hogy lassan két hete nem találják az elkövetőt egyértelműen azt jelent, hogy az illető profi.

Aki bármit tud a férfiról, hívja a 06/80-620-107 számot, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számát, esetleg a 107 vagy a 112 központi segélyhívót. A nyomravezetőnek nettó 10 millió forint jár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?