Létrehozva: 2020.04.26.

Akciófilmbe illő jelenet: Zsarolókat fogtak el a rendőrök

A győri rendőrök négy férfit és két nőt fogtak el. Az akció során az egyik gyanúsított gépkocsival akart elmenekülni a helyszínről, azonban balesetet szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányságon zsarolás bűntette miatt indult nyomozás ismeretlen tettesek ellen egy győrújbaráti férfi feljelentése alapján 2020. április 24-én.

Fotó: Pixabay

A férfi elmondta, hogy 2020. április 11-én az egyik közösségi oldalon – egy nőismerősén keresztül – megismerkedett egy lánnyal, aki 18 évesnek mondta magát, és a levelezések során felajánlkozott a férfinak, mondván fizetség ellenében erotikus szolgáltatást nyújt részére. A másnapi együttlétet követően a lány megfenyegette a férfit, hogy amennyiben nem fizet neki egy nagyobb összeget, feljelenti a rendőrségen szexuális erőszak miatt, mivel valójában csak 16 éves. A telefonon történt fenyegetések hatására a sértett találkozott egy a lány által odaküldött nővel és férfival, majd kifizette nekik a kért összeget, azonban később a zsaroló fiatal állítólagos bátyja, valamint annak társai újabb jelentős pénzösszeget követeltek tőle. Ennek az átadását 2020. április 25-re beszélték meg a megzsarolt férfi győrújbaráti házánál.

A rendőrök, miután beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható társaságot, 4 férfit és két nőt, 2020. április 25-én megjelentek a győrújbaráti pénzátadáson, ahol elfogták az ott lévő zsarolókat. Időközben az egyik elkövető, aki egy autóban ülve várakozott társaira, meglátva a rendőri akciót, nagy sebességgel megpróbált gépkocsijával elhajtani, azonban balesetet szenvedett. A rendőrök végül őt is elfogták, majd társaival együtt a rendőrkapitányságra előállították. Elszámoltatásuk – őrizetbe vételük mellett – jelenleg is folyamatban van. Az egyenruhások az akció során az egyik gyanúsított autójában gáz- és riasztófegyvert, valamint egy sokkolót is találtak, amiket lefoglaltak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

magyarnemzet.hu

Ukrajna eltalált két oroszországi olajtárolót + videó

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

mandiner.hu

Már a tengerentúlon is aggódnak a románokért

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

ripost.hu

A csillagok nem hazudnak: ebből a 3 jegyből lehet milliomos

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-